Είναι γυναίκα ύστερα από αλλαγή φύλου αλλά θα πάει στις ανδρικές φυλακές

αλλαγή φύλουΟι γιατροί πιστοποιούν ότι είναι γυναίκα, αλλά το δικαστήριο όχι
Μπορεί οι γιατροί να πιστοποιούν ότι η 26χρονη Tara Hudson είναι γυναίκα, αλλά στο δικαστήριο επικράτησε το αντρικό όνομα του διαβατηρίου της πριν την αλλαγή φύλου και αποφασίστηκε η καταδίκη της και η μεταφορά της σε ανδρικές φυλακές της Βρετανίας!

Η Tara, που γεννήθηκε Aaron, ομολόγησε την ενοχή της για την εμπλοκή της σε καυγά, το περασμένο έτος. Μετά την καταδίκη της, πίστεψε ότι θα μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές στο Bath, στην περιοχή Somerset στη Βρετανία, αλλά ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεσή της, έκρινε ότι η Tara θα πρέπει να εκτίσει τη ποινή της σε αντρικές φυλακές, επειδή στο διαβατήριό της παραμένει άντρας.

«Δεν υπάρχει τίποτα αντρικό επάνω της, κανείς δεν καταλαβαίνει τη διαφορά. Μοιάζει με γυναίκα. Είναι υπέροχη. Αυτό που έγινε είναι εξωφρενικό και δε πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί οι άντρες δεν θα την αφήσου ήσυχη και θα είναι εξευτελιστικό», λέει η μητέρα της, η οποία καταδίκασε την απόφαση και με επιστολή της στον διευθυντή των φυλακών, εκφράζει το φόβο ότι η κόρη της θα γίνει στόχος από τους άντρες κρατούμενους.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.