Εκπτώσεις ανακοίνωσε η ΔΕΗ αλλά όχι για όλους

εκπτωσεις δεηΕυχάριστα νέα για εταιρίες και επιχειρηματικούς ομίλους που καταναλώνουν τουλάχιστον μία γιγαβατώρα τον χρόνο φέρνει η ΔΕΗ.

Η επιχείρηση ηλεκτρισμού ανακοίνωσε εκπτώσεις από 2% έως 5,5% στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας για 30.000 επιχειρήσεις που ηλεκτροδοτούνται από τα δίκτυα χαμηλής και μέσης τάσης, από την 1η Ιανουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με την ΔΕΗ, η νέα τιμολογιακή πολιτική θα συμβάλει στην προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το ποσοστό της έκπτωσης θα κλιμακώνεται ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης και θα υπολογίζεται επί των σημερινών τιμολογίων.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΗ σημειώνει ότι η νέα τιμολογιακή πολιτική προστίθεται στη μείωση τιμών που πραγματοποιήθηκε εφέτος τον Ιούλιο, κυρίως για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ήδη, η ΔΕΗ εφαρμόζει εκπτώσεις από 3% έως 5,5% στους πελάτες μέσης τάσης με κατανάλωση πάνω από 10 γιγαβατώρες. Προϋπόθεση για την παροχή της έκπτωσης, η οποία δίνεται απολογιστικά μετά το κλείσιμο του έτους, είναι να μην υπάρχουν χρωστούμενα στην ΔΕΗ αλλά να έχει γίνει εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών.

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.