Ελέγξτε τα όνειρά σας με κορδέλα ύπνου

κορδέλα ύπνουΜια εταιρεία από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται λοιπόν, ότι έχει εφεύρει μια κορδέλα που φοράτε στον ύπνο σας, η οποία μπορεί να ελέγξει τα όνειρά σας!

Η μάσκα χρησιμοποιεί ειδικά φώτα και ήχους κατά τη διάρκεια της γρήγορης κίνησης των ματιών και βοηθά στο να αντιλαμβάνεστε όταν ονειρεύεστε, παραμένοντας σε κατάσταση ύπνου!

Οι προγραμματιστές λένε ότι αυτή η κορδέλα σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τις σκέψεις του ασυνείδητου σας και κατ’επέκταση να κατευθύνετε την πορεία των δικών σας ονείρων!

Τα πρώτα κομμάτια της «ονειρικής κορδέλας» θα είναι έτοιμα τον Ιούνιο και θα κοστίζουν περίπου 100 δολάρια (120 ευρώ) η μία.

«Με αυτή την κορδέλα , όλα είναι πιθανά μέσα στα όνειρα σας, όπως ν κάνετε ζουμ μέσα στο χώρο , να καταπολεμήσετε τη φωτιά από το στόμα ενός δράκου ή ακόμη και να γίνετε πρόεδρος , όλα από την άνεση και την ασφάλεια του κρεβατιού σας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Jack Payne.

Το λογισμικό της κορδέλας  μετρά τα εγκεφαλικά κύματα σε συνδυασμό με τη δραστηριότητα στην κίνηση των ματιών , ενώ παρακολουθούνται και οι κινήσεις του σώματος με ένα ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο.

Όταν εντοπίζονται τα προσωπικά «σημεία των ονείρων σας» , η κορδέλα  παίζει φώτα και ήχους για να ξεκινήσει το συνειδητό όνειρο και να σας καταστήσει «ενεργό συμμετέχων στη χώρα των ονείρων σας»!

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.