Ενοικιάζονται άντρες για κάθε χρήση!

imageΑν πιστεύεις ότι ο τέλειος άντρας που να υπακούει τα «θέλω» σου δεν υπάρχει, μια καινούργια εταιρεία θα σου «αλλάξει» τα μυαλά.
Η συγκεκριμένη επιχείρηση νοικιάζει… εμφανίσιμους άνδρες, οι οποίοι κάνουν ό,τι τους ζητήσεις, έναντι του ποσού των 80 ευρώ την ώρα ή για 300 ευρώ την μέρα!
Οι άνδρες υπηρέτες κάνουν κάμψεις… γυμνοί, καθαρίζουν πισίνες, παίζουν μουσικά όργανα, ανεβάζουν φωτογραφίες στο Ιnstagram, κάνουν μασάζ και γενικά υπακούν στα «θέλω» και τις ανάγκες των γυναικών οι οποίες τους νοικιάζουν.
Όπως καταλαβαίνετε, η επιχείρηση αποτελεί γυναικεία ιδέα και ανήκει στις Τζόσεφιν Βαϊ Λιν και Ντάλα Χαγιάχ, οι οποίες υποστηρίζουν ότι κάθε γυναίκα αξίζει να έχει έναν άνδρα… υπηρέτη!
Μάλιστα, στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της εταιρείας, υπάρχει η εξής παράγραφος: «Δεν είναι ένας στρίπερ που τρίβει το γυμνό του σώμα πάνω σου. Είναι ένας υπηρέτης, ένας κύριος που θα σε αντιμετωπίζει σαν μια βασίλισσα. Κάντε κράτηση για έναν άνδρα, για μπάτσελορ πάρτι, για οποιαδήποτε συγκέντρωση, ή για προσωπικό σας φωτογράφο, μπάρμαν, σωματοφύλακα , μπάτλερ, όλα σε ένα».Πηγή: focuswebtv.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.