ΕΟΠΥΥ: Νέα τηλέφωνα από σήμερα για τους ασφαλισμένους

EopyyΝέο τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ λειτουργεί, από σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου , προκειμένου να ενημερώνονται  οι ασφαλισμένοι για το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών που μπορούν να επισκεφτούν, καθώς και το που μπορούν να βρουν ελεγκτές ιατρούς.

Έτσι οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να τηλεφωνούν, με αστική χρέωση, στο  210- 3803470 από τις 08.00 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι.
Επίσης η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ  έχει ήδη αποσταλεί σε όλους τους δημάρχους της χώρας κατάλογο με τους συμβεβλημένους ιατρούς του κάθε δήμου, προκειμένου να αναρτηθούν στα δημαρχεία, στα ΚΕΠ ή σε όποιο σημείο κριθεί απαραίτητο, για να ενημερώνονται οι κάτοικοι του κάθε δήμου.
Επίσης, οι ασφαλισμένοι για κάθε πληροφορία μπορούν να επισκέπτονται το site του ΕΟΠΥΥ www.eopyy.gov.gr
Πάντως ο  ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του.
Στο Λουτράκι οι γιατροί είναι οι παρακάτω:
[spiderpowa-pdf src=”http://tvtv.gr/wp-content/uploads/2014/02/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΟΠΥΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ_ΠΟΛΙΤΩΝ_ΓΙΑ_ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ_ME_EOΠΥΥ_ΙΑΤΡΟΥΣ_1.pdf”]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΟΠΥΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ_ΠΟΛΙΤΩΝ_ΓΙΑ_ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ_ME_EOΠΥΥ_ΙΑΤΡΟΥΣ_(1)
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.