Εταιρεία έβαλε τους εργζομένους να σέρνονται στο έδαφος για να τους τιμωρήσει !!! [Photos]

kina-ergazΣάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν τον τρόπο που μια εταιρεία αποφάσισε να τιμωρήσει τους πωλητές της επειδή δεν πέτυχαν τους επιθυμητούς στόχους τους.

Η εταιρεία υποχρέωσε τους εργαζομένους να συρθούν γονατιστοί στους δρόμους της πόλης Zhengzhou, ώστε να επιδιώκουν καλύτερες επιδόσεις.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Weibο, μια κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, και προκάλεσαν την οργή των χρηστών δείχνουν δεκάδες ανθρώπους να σέρνονται γονατιστοί σε προβλήτα της πόλης, ενώ ορισμένοι κλαίνε από ντροπή.

Το περιστατικό φαίνεται να συνέβη την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ημέρα που οι Κινέζοι δεν εργάζονται, λόγω εθνικής εορτής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ρούχα πολλών πωλητών είχαν φθαρεί εξαιτίας της τιμωρίας. Όπως αναφέρει η Daily Mail μάλιστα, η εταιρεία είχε κανονίσει ώστε να υπάρχει υπεύθυνος να επιβλέπει ότι εφαρμόζεται η τιμωρία.

Άγνωστο παραμένει ως τώρα ποια εταιρεία ακολουθεί αυτές τις τακτικές, όμως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν είναι πρωτόγνωρες. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν δύο χρόνια από εταιρεία καλλυντικών, ενώ είχε ακουστεί ότι άλλες εταιρείες αναγκάζουν πολλούς εργαζομένους να τρέχουν ημίγuμνοι στους δρόμους.

Πηγή:  E-Radio.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.