Ηλεκτρονικό ένδυμα αποκρούει τους ενοχλητικούς που σας πλησιάζουν υπερβολικά κοντά


Αν ταξιδεύετε συχνά με το τρόλεϊ, το μετρό, το λεωφορείο και οι γύρω σας δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται το νόημα του προσωπικού χώρου; Αν περιμένοντας στο φανάρι των πεζών βρίσκεται πάντα κάποιος δίπλα σας που σχεδόν τρίβεται στον αγκώνα σας; Αν περιμένετε στην ουρά και ο πισινός σας δείχνει να μην αντιλαμβάνεται μέχρι ποίου σημείου μπορεί να απλώνει τα χέρια του ή να ξεφυσά πάνω σας; Αν τέλος πάντων σας έχουν κουράσει όλοι αυτοί οι συνειδητοί ή «ασυνείδητοι» εφαψίες, είναι η στιγμή να γνωρίσετε το φόρεμα του προσωπικού χώρου.


Πρόκειται για ένα φόρεμα με μπανέλες που φέρει φωτοκύτταρο το οποίο όταν ανιχνεύει κίνηση μέσα στον προσωπικό σας χώρο ενεργοποιεί τις μπανέλες οι οποίες ανοίγουν και βάζουν στην θέση του τον ακούσιο ή εκούσιο εφαψία.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ένδυμα της σειράς Urban Armor της σχεδιάστριας Kathleen McDermott. Η ανδρική ηλεκτρονικών ενδυμάτων δεν έχει λανσαριστεί ακόμα, αλλά όσοι φίλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα προσωπικού χώρου δεν έχουν παρά να φορέσουν το φουστανάκι.

Πηγή: skai.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.