Η Ελίνα Ακρτίδου αποκαλύπτει αλήθειες για τις γυναίκες συναδέλφους της

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη από την Ακριτίδου - Διαβάστε την δήλωση σε συνέντευξη τηςΑυτή κι αν είναι αποκάλυψη από την Ακριτίδου – Διαβάστε την δήλωση σε συνέντευξη της

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από την μικρή οθόνη, η Ελίνα Ακριτίδου επέστρεψε μέσα από την σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Μάνα Χ ουρανού».

Η ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως έχει βιώσει πολύ έντονα τον ανταγωνισμό και πολεμικές συμπεριφορές από γυναίκες συναδέλφους της.
Αντιμετώπισες στην πορεία σου πόλεμο από συναδέλφους σου^Ενιω-σες ανταγωνισμό;
«Ανεξαρτήτως .επαγγέλματος, νομίζω ότι οι γυναίκες γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικές και ζηλιάρες. Σε αυτό το πλαίσιο έχω ζήσει πολεμικές συμπεριφορές, από γυναίκες συναδέλφους μου. Δεν με ενδιέφερε όμως. Δεν με αφορά καθόλου τι κάνει ο διπλανός μου. Έχει υπάρξει γυναίκα ηθοποιός που αρνούνταν να βγει στο πλατό και να παίξει τη σκηνή, γιατί είχα κερδίσει εγώ έναν άντρα που διεκδικούσαμε και οι δυο. Έλεγε μεταξύ άλλων «Με υποτιμά. Ποια είναι αυτή να μου πάρει τον άντρα;». Οι γυναίκες είναι κομπλεξικές, έχουν πρόβλημα…»
Έζησες κάτι αντίστοιχο και στην προσωπική σου ζωή με γυναίκες που προσπάθησαν να διεκδικήσουν το σύντροφο ή και το σύζυγο σου; «Αυτά δεν με ενοχλούσαν από μόνα τους. Με ενοχλεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο όταν εισπράττω ζήλια και ανταγωνισμό. Γι’ αυτό και στη ζωή μου έχω εκτιμήσει μόνο δύο-τρεις γυναίκες τις οποίες έχω επιλέξει και ως πολύ καλές μου φίλες – η Άννα Μιχαήλου είναι μία από αυτές. Με τις γυναίκες σε γενικές γραμμές βαριέμαι. Σπάνια θα συναντήσω μία που θα με δελεάσει να κάνω παρέα μαζί της», λέει στο περιοδικό Εγώ.

Πηγή: gossip-tv.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.