Η εξέλιξη της Μπίχλας στο Δήμο μας

Η εξέλιξη της Μπίχλας έχει ως εξής:
Σύμφωνα με ανεπίσημες δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας που ναι μεν δεν ευθύνεται θεσμικά για το φαινόμενο των επιγραφών και την αποκατάσταση του προβλήματος, παρόλα αυτά διακρίνεται για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για την ευπρεπή εικόνα του Δήμου, οι επιγραφές τέτοιου είδους είναι ένα συχνό φαινόμενο.
Το δύσκολο είναι να αποκαθιστούν το πρόβλημα αφού μόλις σβήσουν τα γράμματα σε αγάλματα, σε παγκάκι όπως αυτό και σε τοίχους των κτιρίων που υπάγονται στο Δήμο ξεπετάγονται νέα προβλήματα.
Φαεινό παράδειγμα που οι περισσότεροι δεν το έμαθαν χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση των ειδημόνων είναι η επιγραφή πού έλεγε «Καλό Πάσχα» και  «κόσμησε» την εξέδρα των επισήμων ενόψει των Φώτων.
Επιστρέφοντας στο θέμα της Μπίχλας θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί και η ενδιαφέρουσα αυτή και περιεκτική λέξη δε φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά υποφώσκει.
Κι επειδή μας αρέσει να βρίσκουμε τις περίεργες συμπτώσεις θα πρέπει να σας πούμε ότι η φωτογραφία που δημοσιεύσαμε τραβήχτηκε στις 5/11/2011, ενώ η ζημιά αποκαταστάθηκε στις 5/1/2012 ακριβώς δύο μήνες μετά.

ΜΠΙΧΛΑ ΠΡΙΝ
ΜΠΙΧΛΑ ΠΡΙΝ
ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΡΑ
ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΡΑ
Share

2 Comments

  1. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΡΕ !!!

  2. παλι φαινεται η λεξη στο παγκακι μιας και ασχολειστε το λεω, γιατι απο την αλλη σιγα το θεμα που βρηκατε εδω ο τοπος παραπαιει, βαζουν ανεμογεννητριες, καταστρεφουν το περιβαλλον, δεν εχουμε που να παρκαρουμε, οι επιχειρησεις πεινανε και κλεινουν κι εσεις με το παγκακι ασχολειστε τι δεν υπαρχουν αλλα προβληματα δηλαδη;

Leave a Reply

Your email address will not be published.