Η επεισοδιακή θητεία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας Γιώργου Μπάκου ολοκληρώνεται με τη λήξη του 2012. Τη θέση του στο έδρανο του Προέδρου καταλαμβάνει

Η επεισοδιακή θητεία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας Γιώργου Μπάκου ολοκληρώνεται με τη λήξη του 2012.

Τη θέση του στο έδρανο του Προέδρου καταλαμβάνει…

η Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κάχρου – Λογοθέτη Μαρία. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και ελπίζουμε σε εκείνη να δοθεί η δυνατότητα να προσφέρει τα μέγιστα από τη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, αλλά και συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα έχει λόγο σε θέματα που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα της οποίας προεδρεύει.

Υποθέτουμε ότι και ο κ. (τέως) Πρόεδρος δε θα χαθεί απ’ τα κοινά, αλλά θα συνεχίζει να καυτηριάζει και να συνετίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η εκλογή της Μαρίας Κάχρου έγινε λόγω της λήξης της θητείας του νυν Προέδρου και την παραίτηση του δικαιώματος να προεδρεύσει του επόμενου σε ψήφους συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας, κου Αθ. Φόρτη.

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.