Η η πρωταγωνίστρια του “Sex and the city” Cynthia Nixon και η σύντροφός της, Christine Marinoni, παντρεύτηκαν χθες, με νόμιμες διαδικασίες στην Νέα Υόρκη.

Το απόγευμα της Δευτέρας η πρωταγωνίστρια του “Sex and the city” και η επί 8 ολόκληρα χρόνια σύντροφός της, Christine Marinoni ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Νέα Υόρκη. Η 46χρονη ηθοποιός, όπως διαβάσαμε στην “Daily mail”, φόρεσε μια δημιουργία (φόρεμα) της Carolina Herrera για την περίσταση.

Όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ζευγαριού στο “People”: “Η Cynthia Nixon και η σύντροφός της, Christine Marinoni, παντρεύτηκαν χθες, με νόμιμες διαδικασίες στην Νέα Υόρκη.”.

Για το ρου της ιστορίας, οι δύο γυναίκες διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ με τον ερχομό του γιου τους, Max Ellington Nixon-Marinoni, τον Φεβρουάριο του 2011 – τον έφερε στον κόσμο η Cristine – επισφράγισαν τον έρωτα τους!

Η Cynthia, επίσης, έχει ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον καθηγητή Αγγλικών Danny Mozes, μια κόρη 15 ετών και ένα γιο 8 ετών.

Δείτε φωτογραφίες

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.