Η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει τηλεοπτικά

Ενα από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου-μπιζ που για αρκετά χρόνια βρισκόταν στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης και το οποίο εδώ και πολύ καιρό είχε πια αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιστρέφει και πάλι στις επάλξεις.  

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Ιωάννα Λίλη, η οποία αφού για επτά χρόνια αποφάσισε να αφιερωθεί αποκλειστικά στο μεγάλωμα των παιδιών της και στον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη, αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή για να βγει και πάλι στο γυαλί. Ετσι, η πρόταση δεν άργησε να έρθει. Το “TV Μακεδονία” της άνοιξε την πόρτα του και λίαν συντόμως ξεκινά την παρουσίαση καθημερινού μαγκαζίνο…

Το δελτίο τύπου του καναλιού :

 

«Η νέα σας τηλεοπτική παρέα έρχεται στις 3 Φεβρουαρίου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα η Ιωάννα Λίλη και η παρέα της θα σας κρατάνε την πιο χαρούμενη και αισιόδοξη συντροφιά. Έπειτα από 7 χρόνια απουσίας, η  Ιωάννα Λίλη επιστρέφει και ανοίγει το τηλεοπτικό της σπίτι με σκοπό να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας σας. Στο ολοκαίνουριο σπίτι της υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους, συζητά, αποκαλύπτει, συγκινείται, χαμογελά, διασκεδάζει και μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες.

 

Η Ιωάννα με μία δυνατή ομάδα συνεργατών που αποτελείται απ΄ τους,  Ιάκωβο Μυλωνά, Σοφία Τουντούρη, Δώρα Τσαμπάζη, Πασκουάλε Λίμπο, Άννα Καψάλη, Ειρήνη Πασχαλέρη, Φανή Ζάνα, Νέστωρα Γιαννάκη, Νίκη Λεβεντοπούλου και Φωτεινή Ζγέμπα, σας υπόσχονται να κάνουν ότι μπορούν για να πάνε “ΟΛΑ ΚΑΛΑ”».

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.