Η Κατερίνα Λέχου και το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και πώς το ξεπέρασε.

«Μού έτυχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας. Κάτι που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και να θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τη στιγμή που πάσχεις, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Ευτυχώς κατάφερα να αντεπεξέλθω και να βγω νικήτρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 12 χρονών. Σε εκείνη την ηλικία είχα ήδη πάρει πολύ ύψος, ήμουν δηλαδή 1,80! Γρήγορα έπαθα σκολίωση, δεν έγινε σωστή αγωγή και μέσα σε σύντομο διάστημα η επιδείνωση, οσφυϊκή και θωρακική ήταν ραγδαία. Σε φοβερή κατάσταση χειρουργήθηκα στην Αγγλία, με πολλούς κινδύνους να ελλοχεύουν, καθώς στην σπονδυλική στήλη υπάρχουν πολλά νεύρα» παραδέχτηκε η επιτυχημένη ηθοποιός.

Μάλιστα, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στην πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί: «Ένα λαθάκι να γίνει στην 12ωρη εγχείρηση και έχεις χαθεί… Θυμάμαι πως δεν καταλάβαινα και πολλά. Πονούσα και έκλαιγα στην αγκαλιά της μητέρας μου, ενώ αναρωτιόμουν συνέχεια »γιατί μανούλα σ’ εμένα, γιατί;». Εκείνη δεν ήξερε η καημένη τι να μου απαντήσει. Στο τέλος αγόρασε το βιβλίο »Γιατί σ’ εμένα» και ξεκίνησε να μου το διαβάζει. Κάπου εκεί άρχισα να ηρεμώ. Η μαμά μου ερήμην της κατάφερε να μαλακώσει την ψυχή μου και τους πόνους μου. Στη συνέχεια για μία πενταετία φορούσα τον ‘κηδεμόνα’. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1998, χρειάστηκε να προχωρήσω σε δεύτερη εγχείρηση. Θυμάμαι τότε είχα πατήσει γκάζι για να τα βγάλω πέρα».

Πηγή: yupiii.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.