Η οργή του Πάριου: «Ποιός μωρέ θα μου πει να πάω σπίτι μου; οι κοιλιακοί και η σιλικόνη;»

Ο Γιάννης Πάριος πάντα εκφράζεται με μεγάλο σεβασμό για τους καλλιτέχνες σε μια εποχή που ελάχιστοι σέβονται τους παλιότερους και λένε για κάποιους ότι θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους…
«Ποιος μωρέ θα μου πει να πάω σπίτι μου εγώ ή η Χαρούλα ή η Δήμητρα; Ποιος; Θα πάμε στο σπίτι μας όταν το αποφασίσουμε εμείς και όχι επειδή θα μας το επιβάλει ?άκου να δεις τι ζούμε!? ο όποιος τυχάρπαστος θέλει να θορυβήσει. Συναντιέμαι καμιά φορά με νέα παιδιά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ασχολούνται με το τραγούδι και δεν ξέρουν τον Τσιτσάνη. Άμα δεν ξέρεις ιστορία, πώς θα προχωρήσεις; Ακούμε ξένους, μου λένε! Μα και εγώ άκουγα Ρόλινγκ Στόουνς, αλλά υποκλινόμουν στον Τσιτσάνη. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τον «θησαυρό» της χώρας σου, ούτε μπορείς να μη δουλεύεις και να ασχολείσαι μόνο με την «εικόνα» σου? Πες μου, τι θα αφήσουν πίσω τους; Κοιλιακούς και σιλικόνη;» τόνισε στο TV Έθνος και συνέχισε αναφορικά με το αν τον ενοχλούν ανάλογες θέσεις ή τον πικραίνουν: «Σιγά μην πικραθώ από πικραμένους και απελπισμένους που προσπαθούν να υπάρξουν θάβοντας εμάς τους παλιότερους… Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω! Δεν χάνω το χρόνο μου.»
Ο Βαλάντης μίλησε πριν από λίγο καιρό για εκείνον, για την Αλεξίου και για τα παραπανίσια κιλά της Γαλάνη. Τι απαντά σε αυτό; «Δεν πλασαρίστηκε σαν μανεκέν η Δήμητρα, ούτε πούλησε μπούτι! Τη θεϊκή φωνή της έβγαλε προς τα έξω και μας πλούτισε! Δεν υπάρχει σεβασμός, είναι απίστευτο. Να πιάνεις στο στόμα σου τη Γαλάνη επειδή σε ενοχλούν τα κιλά της!».

Πηγή: gossip-tv

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.