Η πρώτη νύχτα του γάμου ο μύθος και οι από 5 αλήθειες. Εσείς τις ζήσατε;

Η πρώτη νύχτα του γάμου ο μύθος και οι από 5 αλήθειες. Εσείς τις ζήσατε;Ρομαντισμός, πάθος και λοιπά ροζ συννεφάκια είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστούν από ρεαλιστικές καταστάσεις. Αλλά μην το παίρνεις προσωπικά. Αντίθετα, με τις ταινίες, η ζωή έχει περισσότερο αυθορμητισμό και αλήθεια παρά σκηνοθετημένη  ευτυχία με ζαχαρωτά, μπαλόνια και αχαλίνωτο σεξ.
*Πείνα    
Τα περισσότερα ζευγάρια μέσα σε όλο τον πανικό της προετοιμασίας και της δεξίωσης δεν βρίσκουν χρόνο να απολαύσουν τα καλούδια του catering. Όταν, λοιπόν, όλοι οι καλεσμένοι φύγουν και το πάρτι τελειώσει μάλλον δεν θα έχει κουράγιο να σας πάρει στα χέρια για να περάσετε το κατώφλι του σπιτικού σας.
*Νεύρα     
 Ορισμένες φορές μπορεί κάτι να μην πάει καλά στην όλη διοργάνωση που να σας χαλάσει πραγματικά το κέφι, μπορεί η μουσική να μην ήταν αυτή που περιμένατε, το φαγητό λιγότερο από αυτό που είχατε υπολογίσει κτλ…. Είναι το γεγονός που περιμέναμε τόσο καιρό και όταν κάτι δεν πάει καλά μας χαλάει όλη την διάθεση.
*Μεθύσι
Θεωρητικά, είναι θετικό σημάδι, δείχνει ότι περάσατε καλά και ότι του δώσατε να καταλάβει. Αλλά, σεξ μην περιμένεις. Μάλλον θα πέσετε ξεροί στο κρεβάτι για ύπνο χωρίς ζουζουνιές, γλυκόλογα και ερωτικά παιχνίδια.
*«Απόδόμηση»
Ειδικά εσώρουχα, κουμπάκια παρά κουμπάκια, μανικετόκουμπα, ρύζια, λουλούδια, ιδρώτας, τσιμπιδάκια… Το να απαλλαχθείτε από όλα τα συμπαρομαρτούντα της γαμήλιας εμφάνισης θέλει το χρόνο του και η όλη η διαδικασία όχι δεν είναι τόσο σέξι.
*Κούραση
Όλα καλά και ωραία με το γάμο αλλά σκεφτείτε από τι ώρα θα έχετε ξεκινήσει τις όλες προετοιμασίες. Μάλλον θα βρίσκεστε στο πόδι κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο.  Μόλις δείτε το κρεβατάκι σας θα αισθανθείτε μια ακαταμάχητη επιθυμία για… ύπνο και τίποτα άλλο. Και ας μην γελιόμαστε. Δεν περιμένατε την πρώτη νύχτα για να κάνετε σεξ με το σύντροφο σας. Μάλλον το έχετε δει το έργο αυτό. Επομένως, ξεκουραστείτε και αύριο μέρα είναι.

 

Πηγή: gamos.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.