Η Χρυσούλα Διαβάτη αρνήθηκε να παραλάβει βραβείο λόγο Σάκη Ρουβά. Όλο το “επεισόδιο” αναλυτικά…

articleGal_50220_54548.w_hrΤα βραβεία «Κάρολος Κουν» αυτής της χρονιάς, των οποίων η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής, δεν ήταν… αναίμακτα. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου που σημειώθηκε ήταν η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Σάκης Ρουβάς.

Η Χρυσούλα Διαβάτη, που παρέλαβε τιμητική διάκριση για την παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν», στοχοποίησε τον Σάκη Ρουβά με τα λεγόμενά της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» για την συμμετοχή τους στις «Βάκχες», στο ρόλο του θεού Διόνυσου. Την υποψηφιότητά του, όμως, δεν την είδε με καλό μάτι η ηθοποιός που ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της είπε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Η συνέχεια ακόμα πιο έντονη και «καταγγελτική». Η Χρυσούλα Διαβάτη επέστρεψε στη θέση της χωρίς να παραλάβει την τιμητική διάκριση, αν και παρέμεινε στην αίθουσα. Οι παρουσιαστές Κυριάκος Λουκάκης και Ανδρέας Ρικάκης κάλεσαν τον Σάκη Ρουβά για να παραλάβει το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» και από την αίθουσα ακούστηκε μία γυναικεία φωνή να λέει «αμφισβητώ αυτό το βραβείο. Με τι εφόδια το παίρνετε;». Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά άμεση, αφού απάντησε «Με την ψυχή μου» και συνέχισε κρατώντας το βραβείο του στα χέρια: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».

Ο Κυριάκος Λουκάκης, έχοντας ολοκληρωθεί το επεισόδιο, είπε πάνω από τη σκηνή: «Σήμερα τιμάμε ανθρώπους και όχι προκαταλήψεις».

 

articleGal_50220_54551.w_hr

 

Πηγή:thetoc.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.