Η Microsoft διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο του OneDrive !

imageTον διπλασιασμό του αποθηκευτικού χώρου της υπηρεσίας cloud storage της εταιρείας OneDrive -στα 30GB από 15GB- ανακοίνωσε την Παρασκευή η Microsoft με στόχο να δελεάσει τους χρήστες του iOS.

Η Microsoft προέβη στη σχετική ανακοίνωση μέσω του ιστολογίου της για το OneDrive, ενώ αν δεν έχετε το OneDrive, μπορείτε να εγγραφείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή της υπηρεσίας για Android, Windows Phone ή iOS έως στις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι, όπως αναφέρει η αμερικανική εταιρεία, οι χρήστες νέου iPhone 6 που θα αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στο λειτουργικό iOS8 δεν θα χρειαστεί να διαγράψουν φωτογραφίες ή εφαρμογές για να βρεθεί χώρος για την αναβάθμιση.

Οι χρήστες Android, Windows Phone, και iOS οι οποίοι έχουν ήδη ενεργοποιημένη τη δυνατότητα αυτόματης μεταφόρτωσης των φωτογραφιών τους στο OneDrive, είναι ήδη ωφελημένοι από τη προσφορά, έχοντας άμεση πρόσβαση σε έναν τεράστιο χώρο για την αποθήκευση των φωτογραφιών τους και των βίντεό τους, χωρίς να καταλαμβάνεται πολύτιμη μνήμη στη συσκευή τους.

Πηγή: skai.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.