Θέμα: Κινητοποίηση στα διόδια του Ισθμού την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 15:00.

Διόδια

Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα πραγματοποιηθούν αυξήσεις στα διόδια όλης της χώρας ,από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 τέθηκε σε ισχύ το νέο μέτρο των ακριβότερων διοδίων.

Η αύξηση των διοδίων σε μια περίοδο όπου οι μισθοί έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις, οι τιμές των αγαθών έχουν παραμείνει στα ύψη ,τα χαράτσια και οι συνεχόμενα επιβαλλόμενοι νέοι φόροι μεσουρανούν φέρνουν τον Ελληνικό λαό σε οριακό σημείο. Ειδικότερα δε όταν οι περισσότεροι αυτοκινητόδρομοι του Εθνικού Δικτύου της χώρας δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν ούτε καν ως επαρχιακοί.

Για το λόγο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου μαζί με όλα τα σωματεία της Κορινθίας, μετά και από την διεξαγωγή αρκετών κοινών συνεδριάσεων επί του θέματος παίρνουν την πρωτοβουλία και καλούν τους πολίτες της Κορινθίας, τα σωματεία, τις ενώσεις πολιτών, τις συλλογικότητες και τους μαζικούς φορείς της Κορινθίας σε μια μεγάλη πρώτη κινητοποίηση στα Διόδια του Ισθμού 30 Μάρτη, 15:00.

Οι φορείς (αλφαβητικά):

Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΝΤ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΔΕΔΥ – ΠΕΡΣΕΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ

Share

1 Comment

  1. Ποσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι? Και πόσο αδιάφοροι με όσα γίνονται στην περιοχή??? Την Κυριακή εκείνη την ώρα ειναι σε πλήρη εξέλιξη το ραλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ . Αρα είναι μια ώρα αδιάφορη για τους θεατες που θα εχουν ερθει. Απο την άλλη χανουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την παρουσία των θεατών για να γινουν γνωστά τα αιτήματά τους.
    Αλλά και ο εμπορικός Συλλογος Λουτρακίου και οι λοιποι φορεις της πόλης μας που ειναι?
    Π.Γ

Leave a Reply

Your email address will not be published.