Θα βρέξει στις παρακάτω περιοχές της Ελλάδας

Νεφώσεις με βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, αλλά από το μεσημέρι και μετά στο Κεντρικό και Δυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς και στον Πατραϊκό τοπικά μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ στο Νότιο Ευβοϊκό σε βόρειους ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Τα πέντε μεγαλύτερα ύψη βροχής τη Δευτέρα 6/1

Τα πέντε μεγαλύτερα ύψη βροχής τη Δευτέρα 6/1 σημειώθηκαν στο Ελευθεροχώρι Θεσπρωτίας με 41 mm, στην Αμαλιάδα με 30 mm, στη Λευκάδα με 28.6 mm, στα Αρφαρά με 27.2 mm και στην Ανδρίτσαινα με 27 mm.

Πηγή: meteo

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.