Θα κόψετε το τσιγάρο μόλις δείτε αυτό το βίντεο! Είναι ευφυές αν και δεν περιγράφει τους κινδύνους που προκαλεί το κάπνισμα στην υγεία

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, έχει ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία για την αντιμετώπιση και το κόψιμο του καπνίσματος

Οι αρχές έχουν δοκιμάσει πολλά τρικ για να ευαισθητοποιήσουν, αλλά και να τρομάξουν τους καπνιστές προκειμένου να κόψουν την δολοφονική, για τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους, συνήθεια.

Ένα από τα τρικ είναι να αλλάξουν τα πακέτα των τσιγάρων και να αναγράφεται πάνω τους, τι βλάβες μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα. Συχνά έχουν επιστρατευτεί και πανέξυπνες, γεμάτες χιούμορ ιδέες. Όπως το βίντεο που θα δείτε.

Είναι ένα μονοπλάνο σε μια επιχείρηση όπου δεσπόζει το σήμα που απαγορεύει το κάπνισμα.

Κανείς υπάλληλος δεν καπνίζει μέσα και όλοι έχουν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι, που έχει μετατραπεί σε καπνιστήριο. Είναι στριμωγμένοι, αλλά δείχνουν να το διασκεδάζουν.

Μιλάνε και γελάνε μεταξύ τους και γενικά δείχνουν να απολαμβάνουν το τσιγαράκι τους. Κάποια στιγμή, ένας “χαρμάνης” και καθυστερημένος συνάδελφος τους τρέχει προς το μπαλκόνι για να καπνίσει και εκείνος και ταυτόχρονα βγάζει το πακέτο από την τσέπη του και ετοιμάζεται να ανάψει το τσιγάρο. Τότε όμως…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QI2oIgSbBks?feature=player_embedded]Πηγή: iatropedia.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.