Ιάπωνας θέλει να αποκτήσει 1.000 παιδιά με παρένθετες μητέρες

B1FF22943C09A85FBEEE9338C6B33AD5Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά… 1.000 παιδιά ήθελε να αποκτήσει με παρένθετες μητέρες ένας 24χρονος Ιάπωνας, σύμφωνα με την εφημερίδα The Japan Times.

«Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω για τον κόσμο είναι να αφήσω πολλά παιδιά» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά σε εκπρόσωπο οργάνωσης που βρίσκει παρένθετες μητέρες για άτεκνα ζευγάρια στην Ταϊλάνδη και σε άλλες χώρες.

Η γυναίκα, όμως, αρνήθηκε να τον συστήσει σε περισσότερες υποψήφιες παρένθετες μητέρες και ενημέρωσε για την υπόθεση την πρεσβεία της Ιαπωνίας και την Ιντερπόλ.

Οι αστυνομικές αρχές της Ταϊλάνδης ερευνούν την πιθανότητα ο νεαρός να εμπλέκεται σε εμπόριο βρεφών, αφού αποκαλύφθηκε ότι πέρσι είχε βγάλει από τη χώρα τρία νεογέννητα ενώ φέρεται να έχει αποκτήσει με τον ίδιο τρόπο άλλα 15 παιδιά. Από τις εξετάσεις DNA επιβεβαιώθηκε ότι εννέα μωρά που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ένα διαμέρισμα στην Ταϊλάνδη είχαν όλα τον ίδιο πατέρα. Ισάριθμες νταντάδες είχαν αναλάβει τη φροντίδα του καθενός από αυτά με τον 24χρονο να καταβάλει την αμοιβή τους.

Πηγή: protothema.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.