ΙΑΣΩ: Δωρεάν εξετάσεις για τη γιορτή της Μητέρας και δώρο προιόντα σε ειδικό μέγεθος από τον Οίκο DIOR !

Δωρεάν Test-PAP, Ψηλάφηση και Υπέρηχο Μαστών προσφέρει ο όμιλος ΥΓΕΙΑ σε όλες τις γυναίκες που θα προσέλθουν στη γιορτή που διοργανώνει ο Όμιλος ΙΑΣΩ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου 2012.

Επιπλέον η κάθε γυναίκα που θα εξεταστεί στο ΙΑΣΩ θα λάβει δώρο προιόντα σε ειδικό μέγεθος από τον Οίκο DIOR και θα μπει σε κλήρωση για πέντε μοναδικές περιποιήσεις στη «Σουίτα Ομορφιάς DIOR».

Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 10:00 -17:00 το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, Μαρούσι. Για τις μαμάδες που θα φέρουν τα παιδιά τους θα λειτουργεί ο Παιδικός Σταθμός του ΙΑΣΩ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπου τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, σημείο αναφοράς και ηγέτης στη μαιευτική και την γυναικολογία τιμά την Μητέρα αλλά και τη Γυναίκα αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα, αναγνωρίζοντας τη προσφορά της και παραμένει δίπλα στην ελληνική οικογένεια, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Τα δώρα ομορφιάς θα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Share

1 Trackback / Pingback

  1. Δωρεάν εξετάσεις για το μήνα Μάιο « Δον Κιχώτης

Leave a Reply

Your email address will not be published.