Κάλεσμα Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Κάλεσμα Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου - Αγ. ΘεοδώρωνΠολίτες του Δήμου μας που εκφραζόμαστε κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς,κοινωνικές ομάδες και Δημότες που επιθυμούμε μια ριζικά διαφορετική αυτοδιοικητική πορεία,

ΚΑΛΟΥΜΕ

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 ,ώρα 11.00 πμ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες καθώς και Δημότες με ιδέες,προτάσεις,αιτήματα,διεκδικήσεις και συλλογικές δράσεις στην ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ μιας ευρείας Λαϊκής συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τον πολιτικό χώρο που προέρχονται για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Επιδίωξή μας είναι η δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού σχήματος,όπου θα συμμετέχουν όλοι και θα συνεργάζονται δημοκρατικά,ισότιμα και δημιουργικά, με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες χωρίς κομματικό έλεγχο,συνθέτοντας τις διαφορετικές απόψεις,παραμερίζοντας όσα μας χωρίζουν και προτάσσοντας όσα μας ενώνουν.

Ο-Η Επικεφαλής της δικής μας αυτοδιοικητικής προσπάθειας και το ψηφοδέλτιο θ’ αναδειχθούν μέσα από την ίδια την Δημοτική Παράταξη που σας καλούμε να δημιουργήσουμε. Θα αναδειχθούν με συλλογικές,δημοκρατικές διαδικασίες και θα υπηρετήσουν την φιλοσοφία της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,δεσμευόμενοι από το προγραμματικό της πλαίσιο,τις βασικές αρχές και τις κατευθύνσεις της.

Η ιστορία μας διδάσκει ότι μόνο οι λαϊκές συμμαχίες έχουν την δυναμική να αλλάξουν τα πράγματα.

 

Share

4 Comments

  1. Δεν παίζει να είναι ο γιατρός. Η υποψηφιότητα είναι έκπληξη. Για να το λέει ο κ. Περικλής κάτι θα ξέρι

  2. ΣΦΑΓΗ θα γίνει, τόση δημοκρατία δεν την αντέχει το σύστημα

Leave a Reply

Your email address will not be published.