Καταπολεμήστε τις Ρυτίδες με τον πιο Φυσικό Τρόπο

Για τη σωστή φροντίδα του προσώπου και την καταπολέμηση των ρυτίδων δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε πανάκριβα προϊόντα. Η φύση έχει προνοήσει για όλα. 

Υπάρχουν κάποια tips που μπορεί η κάθε γυναίκα να εφαρμόσει, ανεξάρτητα από τι τύπο επιδερμίδας έχει και να μειώσει το πρόβλημα αισθητά. Ο, τι χρειάζεστε για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες υπάρχει πιθανότατα στο κάθε σπίτι. Εφαρμόστε μία ή και τις δύο συνταγές και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

Λεμόνι- Ζάχαρη- Ελαιόλαδο

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι ελαιόλαδου με ίση ποσότητα από χυμό λεμονιού. Προσθέστε μισό κουταλάκι ζάχαρη και ανακατέψτε καλά. Για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες με φυσικό τρόπο, απλώστε το μείγμα απευθείας στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια πλυθείτε με χλιαρό νερό και σκουπιστείτε χωρίς να τρίβετε την πετσέτα στο πρόσωπό σας.

Τα λεμόνια είναι πλούσια σε κιτρικό οξύ και, όταν συνδυάζονται με τη ζάχαρη, λειτουργούν μαζί ως ένα ήπιο προϊόν απολέπισης. Αυτό καταπολεμάει τις ρυτίδες επειδή αφαιρεί την λεπτή επίστρωση νεκρού δέρματος από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Το ελαιόλαδο περιέχει αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν την ξηρή, κατεστραμμένη, ερεθισμένη επιδερμίδα. Επαναφέρει την χαμένη υγρασία του δέρματος, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερες ρυτίδες.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.