Κομπίνα στον Ασπρόπυργo με επώνυμα ρούχα παπούτσια και γυαλιά [photos]

ergostasio-anakiklosis centralZημιά μεγαλύτερη των 2 εκατ. ευρώ έχει προκαλέσει στο Δημόσιο η δράση ενός 62χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο και της 33χρονης κόρης του.

Πατέρας και κόρη υποτίθεται ότι ανακύκλωναν και κατέστρεφαν επώνυμα ρούχα και παπούτσια, αλλά όπως αποδείχθηκε όχι απλά δεν τα ανακύκλωναν, αλλά τα έριχναν ξανά στη «μαύρη αγορά» κερδίζοντας εκατομμύρια.

Κατά τον έλεγχο των αρχών στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, βρέθηκαν κοντέινερ με επώνυμα είδη των οποίων η αξία υπολογίζεται σε 9.500.000 ευρώ και για τα οποία είχαν δοθεί παραστατικά καταστροφής στις εταιρίες. Η ζημιά για το δημόσιο υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 2.000.000 και ισοδυναμεί με το Φ.Π.Α που απέδωσε στις εταιρείες για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Στην αποθήκη που διατηρούσαν στον Ασπρόπυργο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

1 Πολεμικό τουφέκι διαμετρήματος 7,62 mm
1 περίστροφο διαμετρήματος 0,38 special, με πέντε φυσίγγια και σιγαστήρα
8 σπρέι πιπεριού
20 φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος
1 πιστόλι τύπου μπρελόκ, με δύο φυσίγγια διαμετρήματος 0,32 στις θαλάμες του
4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο εκ των οποίων ήταν συνδεδεμένοι με δύο (2) εξωτερικούς σκληρούς δίσκους,
το χρηματικό ποσό 800.000 ευρώ και 765.000 δολαρίων ΗΠΑ ( USD )
395 χρυσές λίρες Αγγλίας

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απάτης, παραβάσεων της Φορολογικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, της νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς επίσης και της παράβασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και τα όπλα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου παραπέμφθηκαν στην 5η Τακτική Ανακρίτρια.ergostasio-anakiklosis-1ergostasio-anakiklosis-2ergostasio-anakiklosis-3ergostasio-anakiklosis-4ergostasio-anakiklosis-5ergostasio-anakiklosis-6ergostasio-anakiklosis-7

 

Πηγή: spirospero.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.