Κρατούσε επί τρία χρόνια στο σπίτι το νεκρό σύζυγό της πιστεύοντας ότι θα αναστηθεί Στη Ρωσία

Σχεδόν τρία χρόνια μία γυναίκα από τη Ρωσία και τα πέντε της παιδιά, ζούσαν με το… ακέφαλο πτώμα του συζύγου της στο σπίτι.
Η γυναίκα από το κεντρικό Γιαροσλάβ, πίστευε ότι ο σύζυγός της θα αναστηθεί, για αυτό τον κρατούσε στο σπίτι. Μάλιστα, ζητούσε από τα παιδιά της να του μιλάνε και να τον ταΐζουν…Πάντως, εκείνη δεν έμπαινε στο δωμάτιο που τον κρατούσαν, καθώς φοβόταν ότι η πρόωρη επαφή μαζί του θα χαλούσε την ανάσταση.

Το μουμιοποιημένο πτώμα, από το οποίο έλειπαν το κεφάλι και ένα χέρι, βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο μέσα σε πλαστικές σακούλες στα σκουπίδια, όταν τα δύο από τα παιδιά αποφάσισαν να το πετάξουν, καθώς επρόκειτο να μετακομίσουν. Τα μέλη που έλειπαν βρέθηκαν σε παρακείμενο κάδο…

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για φόνο, αλλά σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ρωσικών αρχών, την περασμένη Δευτέρα, ο θάνατός του οφείλονταν σε φυσικά αίτια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις αρχές, η γυναίκα έχει κλονισμένη ψυχική υγεία, ενώ ήταν υπερβολικά πιστή στην Εκκλησία της Πεντηκοστής.

Ο νεκρός ήταν ιεραπόστολος της ίδιας Εκκλησίας και είχε πεθάνει το 2009.

Η γυναίκα, η οποία ήταν νηπιαγωγός, έλεγε στους οικείους της ότι ο σύζυγός της ήταν πολύ βαριά άρρωστος και δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ χρησιμοποιούσε αποσμητικά χώρου για να καλύψει τις οσμές.

Πηγή: skai.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.