Κυκλοφορούν «καυτές» φωτογραφίες του Καβαλιέρε με τη Ρούμπι;

Κυκλοφορούν «καυτές» φωτογραφίες του Καβαλιέρε με τη Ρούμπι;

Κυκλοφορούν «καυτές» φωτογραφίες του Καβαλιέρε με τη Ρούμπι;

«Κυκλοφορούν φωτογραφίες του Μπερλουσκόνι με την Ρούμπι σε ιδιαίτερες στιγμές», ισχυρίζεται η Ιμάνε Φαντίλ γνωστή για τις επισκέψεις της στις πολυτελείς βίλες του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού.

Το μοντέλο που έχει κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση Ρούμπιγκειτ, στην οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Καρίμα ελ Μαχρούγκ -γνωστή και ως Ρούμπι- ενώ εκείνη ήταν ανήλικη, κατέθεσε ότι υπάρχουν φωτογραφίες του Καβαλιέρε με την Ρούμπι σε ιδιαίτερες στιγμές.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η Μισέλ Κονσεισάο που με τη σειρά της συμμετείχε στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα έχει στην κατοχή της τις εν λόγω φωτογραφίες.

«Πριν ένα μήνα ήμουν για φαγητό με την αδερφή και φίλους μου. Ξαφνικά ήρθε ο φίλος της Κονσεισάο και μας είπε ότι η Μισέλ είχε φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο που απεικόνιζαν τον Μπερλουσκόνι με την Ρούμπι», είπε το μοντέλο.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο άνδρας της είπε ότι η Κονσεισάο όσο μοιραζόταν το ίδιο διαμέρισμα με την Ρούμπι, είχε βρει τις επίμαχες φωτογραφίες στο κινητό της Ρούμπι κι όταν μια μέρα η τελευταία είχε βγει για λίγο χωρίς να πάρει το τηλέφωνο της, η συγκάτοικός της έκλεψε τα καυτά ενσταντανέ.

Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες η Κονσεισάο στην δική της κατάθεση είχε δηλώσει ότι είχε βρει φωτογραφίες με την Ρούμπι γυμνή «να κάθεται στο γραφείο του προέδρου, το γραφείο από όπου έδινε όλες τις συνεντεύξεις με τις κορνίζες πίσω του με όλες τις φωτογραφίες από την οικογένειά του. Η Ρούμπι λοιπόν ήταν εκεί πάνω, γυμνή όπως η μαμά της τη γέννησε και με τα πόδια της ανοιχτά. Της είπα ότι ήταν τρελή, αλλά εκείνη μου απάντησε γελώντας ότι τις χρειάζονταν οι φωτογραφίες για να εκβιάσει τον πρόεδρο».

Πηγή: gr.news.yahoo.com

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.