Κυκλοφορούν τσίτσιδοι στη Θεσσαλονίκη και αναστατώνουν τους περαστικούς!!!

200213210504_4889_jpgΑν κυκλοφορείς στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πετύχει τους δύο άνδρες που βολτάρουν γυμνοί και αναστατώνουν την συμπρωτεύουσα!

Πρόκειται για τον John Mask και τον Μιχάλη Μ. Είναι ακτιβιστές του γυμνού και για αυτό το λόγο κυκλοφορούν τσίτσιδοι στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, τραβώντας τα βλέμματα των περισσότερων.

Οι δυο νέοι μίλησαν και εξήγησαν για ποιο λόγο επιδίδονται σε αυτό το… σπορ!

Ο Μιχάλης είναι 31 ετών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και είναι λογιστής

“Ξεκίνησε να μου αρέσει η αίσθηση του να μένω γυμνός ήδη από τα 9 – 10 χρόνια μου με το που έφευγαν οι δικοί μου από το σπίτι. Σε παραλία γυμνός πρώτη φορά έκανα όταν ήμουν 14 ετών με φίλους στην Επανομή μεταξύ σοβαρού και αστείου σαν πρόκληση (με προκάλεσαν να βγάλω το μαγιώ). Από τα 18 μου κάνω συστηματικά γυμνισμό” δήλωσε.

«H ιδέα του να βγω δημοσίως γυμνός ξεκίνησε να μου έρχεται από τα 16 -17. Αλλά ήμουν μικρός για να το επιχειρήσω από τότε.. Η ιδέα ξεκίνησε να μου πρώτο- δημιουργείται μέσω εικόνων τηλεόρασης …. Δηλαδή στιγμιότυπα που απεικόνιζαν γυμνά σώματα σε φάσεις που σύμφωνα με τις καθεστηκυίες αντιλήψεις θεωρείται μεμπτό. Παρόλο που τις περισσότερες φορές προβαλλόταν ως κάτι μη φυσιολογικό στη δική μου συνείδηση ήταν η φυσιολογική εμφάνιση του ανθρώπου.Προς το παρόν είμαστε δύο άντρες. Εγώ και ο John Mask. Δυστυχώς δεν έχουμε βρει κάποια κοπέλα που θα ανταποκρινόταν…. Μόνο σε ένα βιντεάκι μου κατάφερα να πείσω μια κοπέλα να συμμετάσχει ντυμένη»

John Mask: Ο πιο μυστηριώδης και προκλητικός γυμνός βολταδόρος

«Πρώτη επαφή με τον γυμνισμό είχα στο πρώτο έτος, αλλά δεν είναι ότι από την αρχή βγαίνεις τελείως γυμνός έξω. Εγώ χρειάστηκε να επεξεργαστώ την ιδέα και να δω τα όρια μου, και πως αυτό βέβαια δικαιολογείται. Έτυχε να γνωρίσω το Μιχάλη που είμαστε μαζί στο βίντεο και αποφασίσαμε να κάνουμε από κοινού βόλτες. Νομικά μπλεξίματα ακόμα δεν έχουμε και ελπίζουμε να μην έχουμε. Συνήθως η αντιμετώπιση είναι ούτε θετική ούτε αρνητική. Πολλές αμήχανες εκφράσεις» ανέφερε.

«Δεν κάνω εγώ προσωπικά, διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των γυμνιστών ούτε θέλω να κάνω αναφορές στην οικονομική κρίση. Το να κυκλοφορείς γυμνός σε ένα δημόσιο χώρο που επικρατεί η σύμβαση του ντυμένου σώματος, έχει σκοπό την αποσταθεροποίηση του δίπολου δημόσιο-ιδιωτικό. Αυτό έχει πολλές προεκτάσεις από τελείως προσωπικές μέχρι και πολιτικές. Οι ερμηνείες διαφέρουν και πρέπει να διαφέρουν. Η μετάφραση της αναπαράστασης ενός σώματος, εκτός από κοινωνικούς προσδιορισμούς έχει και υποκειμενικά κριτήρια. Στην ουσία αυτό είναι το να περπατάς γυμνός σε δημόσιο μέρος. Επιλεγείς αντί για μια θεατρική σύμβαση, την σύμβαση του δημόσιου ως πλαίσιο αναφοράς, και πάνω σε αυτό παρουσιάζεις κάτι».

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.