Κυκλοφόρησε μπίρα για σκύλους στη Βρετανία

imageΤο νέο προϊόν έρχεται μάλιστα σε δυο γεύσεις, κοτόπουλο και μοσχάρι, και περιέχει βιταμίνη Ε οπότε είναι αρκετά υγιεινή για το… λαγωνικό σας κάνοντας καλό στο δέρμα του

Η μπίρα δεν είναι αλκοολούχα, επομένως ο σκύλος σας δεν κινδυνεύει να γίνει… μπιρόνι

Έχουμε και λέμε: Έχετε τη δυνατότητα να δροσιστείτε με μπίρα με χυμό λεμόνι, μπίρα χωρίς αλκοόλ, μπίρα με χυμό φράουλα, μπίρα λάγκερ, μπίρα βάις, μπίρα πιλς και ένα κάρο άλλους τύπους από μπίρες. Ε, καιρός να μην μείνει παραπονεμένος και στεγνός ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου», καθώς στη βρετανική αγορά κυκλοφόρησε και μπίρα για… σκύλους.

Ο λόγος για τη -μη αλκοολούχα- μπίρα με την επωνυμία Barker’s Brew, που μπορείτε να απολαμβάνει ο τετράποδος σύντροφός σας καθώς παρακολουθείτε μαζί ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι στην τηλεόραση και τρώτε πίτσα.

slideralt__70704.1400666516.1280.1280

Το νέο προϊόν έρχεται μάλιστα σε δυο γεύσεις, κοτόπουλο και μοσχάρι, και περιέχει βιταμίνη Ε οπότε είναι αρκετά υγιεινή για το… λαγωνικό σας κάνοντας καλό στο δέρμα του.

Το κάθε μπουκάλι μπίρας Barker’s Brew κοστίζει 2,99 λίρες (3,68 ευρώ) και μπορείτε να το σερβίρετε ως ποτό, είτε να το ρίξετε στη σκυλοτροφή του φίλου σας ως ενισχυτικό γεύσης…
Άντε, τώρα να δούμε και μπίρα για γάτες με γεύση σαρδέλας. Στην υγεία μας.

Πηγή: http://www.skai.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.