Ληστής έφαγε τα λεφτά μπροστά στους αστυνομικούς

Ληστής έτοιμος για όλα έφαγε τα λεφτά μπροστά στους αστυνομικούςΕρασιτέχνης, όπως φαίνεται, ληστής στο Βίλχεμσχάφεν της βορειοδυτικής Γερμανίας προσπάθησε όσο μπορούσε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά μάταια.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βιλχεμσχάφεν, την περασμένη εβδομάδα μία 70χρονη που πήγαινε να ψωνίσει σε μαγαζί με ψιλικά έπεσα θύμα ληστή, που της πήρε το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει.Ο 35χρονος ληστής εξαφανίστηκε μεν, αλλά η λεπτομερής περιγραφή που έδωσε η γυναίκα και δύο μάρτυρες στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο αρκούσε για να οδηγήσει στον εντοπισμό του.

Ξεκινώντας το ψάξιμο, η αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα σε κοντινό πάρκινγκ και βρήκε τον 35χρονο κρυμμένο ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Τον πλησίασαν, ο ίδιος δήλωσε αθώος, και τότε άρχισε η σωματική έρευνα.

Όταν χρειάστηκε ο άνδρας, κατά τη διάρκεια της έρευνας, να βγάλει τα παπούτσια του, με μία γρήγορη κίνηση έβγαλε και τα χαρτονομίσματα που είχε κρύψει τσαλακωμένα στις κάλτσες του. Μη έχοντας τι άλλο να τα κάνει, τα έβαλε στο στόμα του και τα κατάπιε.

Πηγή: in.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.