ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ θα φτάσει η ΑΝΟΧΗ μας ?! Αλβανική «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» ετοιμάζει συγκέντρωση στην Αθήνα

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ θα φτάσει η ΑΝΟΧΗ μας ?! Αλβανική «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» ετοιμάζει συγκέντρωση στην Αθήνα. Οι Μωαμεθανοί διεκδικούν τζαμιά. Να φύγουμε αν είναι όλοι οι Έλληνες να μην τους ενοχλούμε στις διεκδικήσεις τους!

Η  Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (AleancaKuqezi) ετοιμάζεται να κάνει συγκέντρωση στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους ακραίους Αλβανούς εθνικιστές στην Αθήνα, σύμφωνα με τον borioipiriotis.blogspot.com.
Είναι το κόμμα των Τσάμηδων που πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να αμαυρώσει την εορταστική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα, στο νεκροταφείο των ελλήνων πεσόντων του ’40, πετώντας πέτρες και αυγά στον έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα τον έλληνα Πρόξενο Αργυροκάστρου αλλά και σε όσους παρευρέθησαν να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων.
Το Ελληνικό ΥΠΕΞ καταδίκασε το γεγονός με μια σύντομη .
Την ίδια στιγμή ο Αλβανός Υπουργός Εξωτερικών όχι μόνο δεν καταδικάζει το γεγονός της Κλεισούρας, αλλά αναφερόμενος στη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις στη Βόρειο Ήπειρο, εξαπολύει άγρια επίθεση προς την Ελληνική πλευρά τονίζοντας πως:«Θεωρώ ότι είναι απολύτως αδικαιολόγητες οι πορείες αυτές που σου θυμίζουν τις πορείες της εποχής του Β ‘Παγκόσμιου Πόλεμου, “την μεγάλη πορεία προς τη Ρώμη” και ούτω καθεξής, γιατί κανονικά είναι περιττές. Προφανώς τέτοιες πορείες μπορούν να γίνουν πολύ καλά στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοιες επιδρομές στο αλβανικό έδαφος και πολύ περισσότερο χωρίς να υπάρξει προηγούμενη επικοινωνία με τις Αρχές της γειτονικής χώρας, πράγμα το οποίο αποτελεί έλλειψη σεβασμού».
Πηγή: http://www.newsbomb.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.