Μην τους πείτε ότι δεν μοιάζουν στη Barbie και τον Ken [Photos]

899953_bk10

Ο Quentin Dehar και η Anastasia Reskoss γνωρίστηκαν σε ένα πάρτυ στο St Tropez το 2013 κι έκτοτε είναι ζευγάρι. Εκτός όμως από κοινό βίο, οι δυο τους μοιράζονται κι ένα κοινό πάθος- τη λατρεία για τη Barbie και τον Ken. Σε τέτοιο βαθμό δε, που αποφάσισαν να μοιάσουν και στα «είδωλά» τους, μέσα από πολλαπλές εγχειρίσεις που μέχρι στιγμής τους έχουν κοστίσει πάνω από 280.000 ευρώ.

Η εμμονή για τις Barbie της 20χρονης Anastasia, με καταγωγή από τη Ρωσία, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς κατάφερε να μαζέψει στη συλλογή της πάνω από 100 κούκλες, δεδομένου πως οι γονείς της –όπως λέει η ίδια- δεν της χάλασαν ποτέ κανένα χατίρι.   «Οι γονείς μου μού αγόραζαν όποια Barbie ήθελα. Σε κάποιο σημείο είχα περισσότερες από 100 και τις λάτρευα όλες, είναι τόσο όμορφες. Όταν ήμουν 15 χρονών άρχισα να συνειδητοποιώ την εμφάνισή μου. Και τότε κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω η Barbie» εξηγεί η Anastasia. «Οι δικοί μου με έχουν κακομάθει. Έχουν πληρώσει για τις περισσότερες εγχειρίσεις γιατί καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι αυτό για μένα» προσθέτει.

Όσο για τον Quentin, ο ίδιος δηλώνει πως αυτό που τον ώθησε στο να θέλει να μοιάσει στον Ken είναι αφενός το «lifestyle δισεκατομμυριούχου» της κούκλας αλλά και μια ανάγκη να ξεφύγει από την προσωπική τους ταυτότητα.   «Όσο μεγάλωνα, τόσο λάτρευα τις κούκλες Ken που είχα. Είχα όλα τους τα αξεσουάρ και μου άρεσε αυτός ο τρόπος ζωής σαν ο Ken στη ζωή του να ήταν δισεκατομμυριούχος» εξηγεί ο Quentin. «Άρχισα να κοιτάζω αισθητικές επεμβάσεις. Ήθελα να αλλάξω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου και να του μοιάσω» λέει ο 23χρονος, που θυμάται πως στο σχολείο ένιωθε πολύ μέτριος. «Δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Τότε σκέφτηκα πως αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να επιστρέψω στο είδωλο των παιδικών μου χρόνων. Κι έγινα ο Ken» καταλήγει.

«Οι πλαστικές είναι το πάθος μας. Θέλουμε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας προσπαθώντας να μοιάσουμε στις κούκλες που αγαπάμε» λέει η Anastasia, με τον Quentin να συμπληρώνει: «Μας αρέσει να είμαστε η Barbie και ο Ken, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά και μαζί δείχνουμε απίστευτοι».

Κάθε 6 μήνες κάνουν λεύκανση δοντιών και η Anastasia ειδικά εκτός από τις πλαστικές, κάνει και συνεχή σολάριουμ και βάζει ψεύτικα νύχια και μαλλιά. Ο Quentin από την άλλη, έχει «επωμιστεί» το βάρος της πολυτελούς ζωής που συνεπάγεται το lifestyle των δύο διάσημων κούκλων και πρόσφατα αγόρασε μια Porsche Cayman, αξίας 50.000 λιρών- όπως αυτή που έχει ο Ken.

«Ζούμε την ονειρική ζωή της Barbie και του Ken και μια μέρα ελπίζουμε να κάνουμε δικές μας μικρές Barbie και μικρούς Ken» λένε οι ίδιοι, που ωστόσο έχουν ένα μικρό «μαύρο συννεφάκι» στην ευτυχία τους.   «Ο κόσμος λέει κακίες για εμάς» σχολιάζει η Anastasia, η οποία ωστόσο αποδίδει τις αντιδράσεις στο γεγονός πως γενικά δεν υπάρχει μεγάλη εξοικείωση με τις πλαστικές. «Εμάς όμως μας αρέσει πάρα πολύ το πώς δείχνουμε» καταλήγει.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.