Μπορούμε πλέον να αγοράζουμε τα εισιτήρια για τα ΜΜΜ μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet, με τη δωρεάν εφαρμογή mobile ticketing

Μπορούμε πλέον να αγοράζουμε τα εισιτήρια για τα ΜΜΜ μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet, με τη δωρεάν εφαρμογή mobile ticketingΗ νέα εποχή στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας είναι πλέον γεγονός.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις Συγκοινωνίες Αθηνών, το επιβατικό κοινό θα μπορεί από εδώ και πέρα να αγοράζει εισιτήρια για τα ΜΜΜ μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet, με τη δωρεάν εφαρμογή mobile ticketing.

Ειδικότερα, ο επιβάτης θα κατεβάζει την εφαρμογή,  μέσω της οποίας θα βλέπει όλους τους τύπους των εισιτηρίων στο smartphone ή στο tablet του. Με ένα κλικ πάνω στο εισιτήριο που επιθυμεί, θα προχωρά στην αγορά του. Η πληρωμή του εισιτηρίου θα γίνεται αυτόματα μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που θα είναι συνδεδεμένη με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Μετά την πληρωμή του εισιτηρίου ο επιβάτης θα το ενεργοποιεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην οθόνη του κινητού του θα εμφανίζεται ένας μοναδικός κωδικός, καθώς και η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου διάρκειας του εισιτηρίου.

Όταν θα γίνεται έλεγχος των εισιτηρίων ο επιβάτης θα δείχνει στον ελεγκτή την οθόνη του κινητού του με τον μοναδικό κωδικό του οποίου η εγκυρότητα θα επιβεβαιώνεται με το σκανάρισμα από ειδικό σαρωτή.

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.