Μπούκουρας VS Πνευματικός συνέχεια….

Κορινθία: ”Βουλευτής και μέλη της Χρυσής Αυγής ξυλοφόρτωσαν τον δήμαρχο” καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ!

 Ο δήμαρχος της Κορίνθου, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των μελών της Χρυσής Αυγής και πριν από τρεις μέρες, κατά τη διάρκεια τελετής για τον εορτασμό της μάχης των Δερβενακίων… (δείτε βίντεο)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν επικεφαλής τον βουλευτή του συνδέσμου στο νομό,  Ε.Μπούκουρα, ”έλυσαν” τις διαφορές τους, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή του Σολωμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Χρυσαυγίτες έβρισαν τον δήμαρχο και ο βουλευτής του επιτέθηκε και τον έριξε στο έδαφος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
”Μετά τις επιθέσεις σε πεινασμένους μετανάστες, τις φραστικές αντεγκλήσεις με πολίτες και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες εκφοβισμού των δημάρχων Κορινθίων και Νεμέας , – επιτέθηκαν και σωματικά πια – στο δήμαρχο Κορινθίων κ Αλέκο Πνευματικό.

Η λεκτική βία έγινε πλέον σωματική και δεν απευθύνεται σε ανήμπορους μετανάστες αλλά σε όλη την κοινωνία. Ενώ μαινόταν η φωτιά στο Σολωμό, 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων, περικύκλωσαν το δήμαρχο βρίζοντας τον, με επικεφαλής τον αρχηγό τους βουλευτή Κορινθίας Ε. Μπούκουρα να του επιτίθεται και να τον ρίχνει στο έδαφος. Οι πολίτες που προσπάθησα να βοηθήσουν το δήμαρχο, προπηλακίστηκαν και αυτοί από τους χρυσαυγήτες. Όταν έφτασε η αστυνομία είχαν, όπως συνηθίζουν, εξαφανιστεί.

Καλούμε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας να παρέμβει για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα φασισμού της Χ.Α στο νομό. Είναι έξω από κάθε έννοια δημοκρατίας η δράση αυτών των παραβατικών ατόμων, που ελέω εκλογικού νόμου ορκίζονται βουλευτές και όσων βρίσκουν προστασία δίπλα τους. Να αποδοθούν ευθύνες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη άμεσα”.

H απάντηση της Χρυσής Αυγής

”Προ ημερών ο κ. Πνευματικός αποκαλούσε τον κ. Μπούκουρα «φοβισμένο ανθρωπάκι». Σήμερα κλαίγεται δημοσίως και δηλώνει ότι τον χτύπησε ένα «φοβισμένο ανθρωπάκι»; Τόσο γελοίοι είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Και από την δική μας πλευρά έχουν υποβληθεί μηνύσεις”.

Πριν από 3 μέρες, μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ήρθαν αντιμέτωποι με τον κ.Πνευματικό κατά τη διάρκεια τελετής για τον εορτασμό της μάχης των Δερβενακίων. Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο επόμενο βίντεο του ekorinthos.gr…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4khJ2-mGjVY]
Πηγή: Newsit.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.