Νέο γερμανικό τραγούδι για τον Βαρουφάκη! Video clip που σαρώνει! [Video]

τραγουδι Βαρουφακης βίντεο κλιπ γερμανια ελλαδαΤο όνομα Βαρουφάκης αποτελεί το νούμερο ένα όνομα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και πολύ περισσότερο στα Γερμανικά μέσα.

Το  Neo Magazin Royale, ένα βραδινό σόου της Γερμανικής τηλεόρασης, ετοίμασε ενα σατιρικό βιντεο κλίπ στο οποίο παρουσιάζει τον Βαρουφάκη ως τον αδίστακτο ροκ σταρ που είναι έτοιμος να πάρει τα πάντα από έναν γερμανικό λαό, με τα καλά και τα στραβά του.Ο σωσίας του Βαρουφάκη, οδηγεί την μηχανή του, φοράει τα ρούχα του και απειλεί τους Γερμανούς

“Όταν γελάει ο Βαρουφάκης ένας άγγελος πεθαίνει”!
Το V for Varoufakis κλείνει με την χειρονομία του Βαρουφάκη προς την Γερμανία.

“Άντε πάρε όλες τις οικονομίες μας αλλά σε παρακαλούμε, άσε μας ήσυχους!

Ο Έλληνας υπουργός της Τελειότητας, αμείλικτός Βαρουφακής. Είναι ο χαμένος γιος του Δία, με καρδιά από πέτρα”“Είναι καυτός σαν φωτιά, το κορμί του φωνάζει σεξ ενώ ο δικός μας υπουργός οικονομικών ούτε πόδια δεν έχει. Το δερμάτινο μπουφάν του είναι φτιαγμένο από το δέρμα γερμανικών ποιμενικών. Το εορταστικό του γεύμα είναι ανθρώπινα βρέφη! Ακόμα και η γυναίκα του είναι απίστευτα σέξι! Απλά γ@@@ει και δερνει! Θέλει να μας γονατίσει και εμείς δεν μπορούμε να του αντισταθούμε… Βοήθεια … γιατί είναι 100% τέλειος” 

Οι “σκληρόπετσοι” Γερμανοί φαίνεται να παρακαλούν να τους αφήσει ήσυχους και ας τους τα πάρει όλα και μην “ρωτήσετε που τα βρήκαμε”, λέει με χιούμορ το τραγούδι!

Σίγουρα η γερμανική αίσθηση του χιούμορ απέχει πολύ από την δική μας …

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Afl9WFGJE0M]

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.