Να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του, προτάθηκε στη Δούμα

Προτάθηκε νομοσχέδιο στη Δούμα να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του Ρωσίδα βουλευτής: Ο Πούτιν πρέπει να δωρίσει το σπέρμα του

To σπέρμα του Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε αντικείμενο συζήτησης στη ρωσική Δούμα όταν η Ρωσίδα βουλευτής, Γιελένα Μπορίσοβα Μιζούλινα, κατέθεσε ένα νομοσχέδιο, με το οποίο προτείνει την… συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στην τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους. Με τα σπερματοζωάρια του Πούτιν, επεσήμανε η Μιζούλινα, η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό αλλά και το θέμα της υπογονιμότητας στη χώρα.

Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα “Trust”, το δημοσίευμα της οποίας μετέφρασε από τα ρωσικά στην αγγλική γλώσσα η εφημερίδα “Observer”, η Γιελένα, η οποία και στο παρελθόν έχει αφήσει άφωνη τη Δούμα με τις περίεργες ιδέες της, πρότεινε στους συναδέλφους της να χρησιμοποιηθεί ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ως… τράπεζα σπέρματος για αναπαραγωγικούς σκοπούς.

“Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό”, δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος. “Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί”, πρόσθεσε.
Η Μιζούλινα, δικηγόρος στο επάγγελμα, έκανε αυτή την πρόταση στο πλαίσιο συζήτησης στη ρωσική Δούμα για το θέμα της γονιμότητας στη Ρωσία. Επιπλέον εξήγησε στους Ρώσους βουλευτές τι ακριβώς θα γίνει στην περίπτωση που “περάσει” το νομοσχέδιο. “Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία- πρότυπα “Souvorov” (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της ρωσικής δημοκρατίας” τόνισε η Ρωσίδα βουλευτής.

“Τα παιδιά, γόνοι του Ρώσου προέδρου, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας, ” υποστήριξε η Μιζούλινα. Όπως αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα, “Το σπέρμα του Πούτιν θα βάλει το… λιθαράκι του και στο δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας καθώς επίσης θα ενισχύσει το πατριωτικό αίσθημα των πολιτών”…

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.