Να μια εύκολη δουλειά! Δείτε τι σκέφτηκε ο Jason Sadler

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν τον Jason Sadler τρελάρα. Ο ίδιος πάντως έγινε γνωστός -και πλούσιος- για τον ανορθόδοξο τρόπο που προσεγγίζει το μάρκετινγκ.

Το 2009 είχε την πρώτη “φαεινή” ιδέα: να φοράει μπλουζάκια που θα διαφημίζουν επιχειρήσεις. Ετσι δημιούργησε την εταιρεία I wear your shirt, μέσω της οποίας μπορεί να «νοικιάσει» κανείς τις υπηρεσίες και το σώμα του πολυμήχανου Jason. Ο 30χρονος κυκλοφορεί παντού φορώντας το μπλουζάκι με το λογότυπο των εταιρειών που διαφημίζει και ανεβάζει τα σχετικά χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube, το Twitter και το Facebook, όπου έχει χιλιάδες ακόλουθους. Η εταιρεία του πήγε τόσο καλά ώστε προσέλαβε άλλους τέσσερις πιτσιρικάδες που λειτουργούν ως ζωντανές διαφημιστικές πινακίδες.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Jason ξαναήρθε στη δημοσιότητα καθώς αποφάσισε να πουλήσει το επώνυμό του. Δημιούργησε την ιστοσελίδα www.buymylastname.com και άρχισε να δέχεται προσφορές. Τελικά ο πλειοδότης έδωσε 45.500 δολάρια και σύντομα ο Jason θα πάρει το επίθετο Headsets.com. Ο ίδιος δηλώνει ότι το όλο εγχείρημα ήταν μια τρελή περιπέτεια και υπογράφει πλέον με το νέο του όνομα που θα επισημοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Πηγή:moneypro.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.