Νικόλαος Ρεμαντάς : Αναγκαία η Εργασιακή Ειρήνη-Η απεργία δεν πρέπει να τιμωρεί την κοινωνία Λουτρακίου και Κορίνθου.[Video]

Νικόλαος Ρεμαντάς :  Αναγκαία η Εργασιακή Ειρήνη-Η απεργία δεν πρέπει να τιμωρεί την κοινωνία Λουτρακίου και Κορίνθου.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Sp6oFkRa3xg&feature=youtu.be]

Share

5 Comments

 1. Ξεφτίλα δίχως όρια! Ολόκληρος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ βγαίνει στα κανάλια και παρακαλάει τους εργαζόμενους να δουλέψουν! Πόσο πια θα τον ξεφτιλίσουν τον άνθρωπο!

 2. Το δούλεμα που κάνει το καζίνο στους εργαζόμενους είναι Ξεφτίλα που ενώ μας έχει απλήρωτους λέει με θρασος ότι δεν χρωστάει. Πατάει στην ανάγκη μας για δουλειά και στην ανεργία που υπάρχει για να μας ρίξει σε μισθούς μπαγκλαντές

 3. ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

 4. Τι ωραίο παραμύθι! Μου θύμισε τον Παραμυθά των παιδικών μου χρόνων με την κακιά μάγισσα Κλο-κλο.
  Η παρούσα διοίκηση τα έκανε όλα καλά. Μου μείωσε τον μισθό μόνο κατά 6.1%. Το γεγονός ότι παίρνω 30% λιγότερα είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών.
  Τώρα προτίθεται να μου κάνει μείωση μόνο 8.1% και η συνολική μείωση θα ανέλθει στο 12% (6.1+8.1=12) καημένε Πυθαγόρα τι σου έμελλε να πάθεις.
  Η παρούσα διοίκηση κατάφερε να είναι ενήμερη όσον αφορά τα χρέη που η ΙΔΙΑ δημιούργησε, μην καταβάλλοντας ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΓΜΕΝΟΥΣ φόρους ύψους 48 εκ. αφού οι εργαζόμενοι τσόνταραν άλλα 12 εκ. μόνο.
  Η παρούσα διοίκηση κατάφερε να μοιράσει 20εκ. μέρισμα όταν η επιχείρηση είχε 9εκ ζημιές. Κατάφερε επίσης να εξευτελίσει το brand name της επιχείρησης προαναγγέλοντας στάση πληρωμών τον Αύγουστο του 2013.
  Η παρούσα διοίκηση συνεχίζει τον εκβιασμό “ή Α.Ε. ή κλείνουμε” παρά το γεγονός ότι φιλότιμες προσπάθειες χρόνων δεν κατάφεραν να κάνουν το μαγαζί ζημιογόνο.
  Η παρούσα διοίκηση πανικοβλημένη από το γεγονός οτι, κάθε μέρα που περνάει, η τοπική κοινωνία και οι φορείς στέκονται περισσότερο αλληλέγγυοι στους απεργούς, εκβιάζει με τα χρήματα που χρωστά εδώ και χρόνια στους τοπικούς προμηθευτές.
  Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να μην πιστεύουν ότι αυτοί που κατέστρεψαν την επιχείρηση ΘΑ την χρηματοδοτήσουν τώρα γιατί έγιναν ξαφνικά καλά παιδιά.
  Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να υποκαθιστούν την Επιτροπή Καζίνων που δεν εισέπραττε ως όφειλε τους ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΓΜΕΝΟΥΣ φόρους που θα πληρώσεις στο τέλος ΕΣΥ Ελληνα.
  Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να υποκαθιστούν τον Δήμο που 18 χρόνια δεν έκανε ΕΝΑΝ διαχειριστικό έλεγχο στα συνεταιράκια του, για να δει ΠΟΥ πάνε τα εκατομμύρια των κερδών.
  Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να στηρίζουν την επιβίωση της επιχείρησης ξεμπροστιάζοντας καθημερινά τους α- μετόχους που θέλουν να κάνουν buisness με τα λεφτά των εργαζομένων, του κράτους και την περιουσία του Δήμου.
  Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να θυμίζουν σε όλους μας ότι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν αποτιμούνται σε ευρώ.
  Ο κ. Ρεμαντάς έχει δίκιο που μας λέει παράλογους. Για τους ομοίους του αποτελεί παραλογισμό οι εργαζόμενοι να έχουν άποψη. Οφείλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε οτι είμαστε εδώ πρίν έλθει και θα είμαστε εδώ όταν με το καλό αποχωρήσει, για να διορθώσουμε την ζημιά που έχει κάνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.