Ξεκίνησαν οι δωρεάν διακοπές στο Λουτράκι !!! Ανταπόδοση των εμπλεκομένων ποιος ξέρει για ποιες παροχές

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

 

Η Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πεσκάρα στα πλαίσια της έρευνας για το μέλλον της Μεσογειακής πόλης αποφάσισε φέτος οι τετραετείς και ορισμένοι πτυχιούχοι φοιτητές του εργαστηρίου των μαθημάτων πολεοδομίας και αστικής αρχιτεκτονικής να ασχοληθεί με την είσοδο του Λουτρακίου στις παλαιές εγκαταστάσεις Θρουβάλα ,το παλαιό υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ στο Λουτράκι, τον Παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Κορίνθου-Ισθμού τη Λίμνη Ηραίου και άλλα. Σημειώνεται ότι η  ομάδα αυτή έχει ήδη επεξεργαστεί και μελετήσει όλα τα ανωτέρω θέματα.

 

Σήμερα, Παρασκευή 4 Μαΐου 2012, έρχεται στο Λουτράκι μία αποστολή φοιτητών και καθηγητών 72 ατόμων  με επικεφαλείς τους καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Lucio Zazzara και την κα. CARMELA ANDRIANI για να επισκεφτούν την περιοχή, να δουν από κοντά τα σημεία της έρευνας και να εργασθούν επιτόπου για της τελικές προτάσεις τις οποίες θα παρουσιάσουν στις 9 Μάιου2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θεωρεί μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει τους Ιταλούς φοιτητές και καθηγητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πεσκάρα και πολύ σημαντική την προσπάθεια του Πανεπιστημίου να διεξάγει την προαναφερόμενη έρευνα και να υποβάλλει τις τελικές του προτάσεις.

 

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης για το θέμα αυτό, πραγματοποίησε  συνάντηση με τον L.T.O. (Loutraki Tourist organization) κατά την οποία τα μέλη του LT.O. τον διαβεβαίωσαν ότι θα διενεργήσουν τις κατάλληλες ενέργειες και επαφές  για την εν λόγω φιλοξενία,  έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την Δωρεάν διαμονή των επισκεπτών δια μέσου ευγενικών προσφορών ενδιαφερόμενων φορέων και μ’ αυτό τον τρόπο να μην υπάρξει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο μας. Ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά τον L.T.O. για την άψογη συνεργασία του.

 

Η Δημοτική αρχή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το ‘Sportcamp’ το οποίο προσφέρει δωρεάν την διαμονή των φοιτητών στις εγκαταστάσεις του, την εταιρία MOTOR OIL για την παροχή δωρεάν γευμάτων, το ταξιδιωτικό γραφείο ‘Heraion Tours” για την δωρεάν μεταφορά και το ξενοδοχείο ‘Παπάς’ για την δωρεάν φιλοξενία των  καθηγητών του Πανεπιστημίου.

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.