Οι αγροτοσυνδικαλιστές στην απόλυτη χλιδή! Όργιο σπατάλης στην ΠΑΣΕΓΕΣ!

Με αμάξι 67.000 ευρώ, τζάμπα κινητά και σπίτι οι αγροτοσυνδικαλιστές!

Οι αγροτοσυνδικαλιστές στην απόλυτη χλιδή! Όργιο σπατάλης στην ΠΑΣΕΓΕΣ!

​Ίλιγγο και αγανάκτηση προκαλεί το όργιο σπατάλης στην ΠΑΣΕΓΕΣ, με το πόρισμα των ελεγκτών να φέρνει στο φως δαπάνες πολυτελείας για τους αγροτοσυνδικαλιστές, τις οποίες απολάμβαναν ακόμα και τα χρόνια της κρίσης, αλλά και μετά την συνταξιοδότησή τους!

Μποναμάδες, πολυτελές αμάξι 3.000 κυβικών αξίας 67.000 ευρώ, δωρεάν σπίτι και κινητά, παράνομα εφάπαξ και συνταξιοδοτήσεις, καθώς και έξοδα που ουδεμία σχέση με την αγροτιά έχουν, όπως ταξίδια στις Βρυξέλλες, εκδηλώσεις Τσικνοπέμπτης, πιστωτικές κάρτες και αγορές λουλουδιών, είναι μερικά μόνο από τα όσα περιλαμβάνονται στο πόρισμα.

Οι ελεγκτές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εντόπισαν απερίγραπτες σπατάλες και κακοδιαχείριση στην περίοδο 2001 – 2011, με τους αγροτοσυνδικαλιστές να οργώνουν τις… τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων και τους αρμόδιους μηχανισμούς να σφυρίζουν κλέφτικα, αφού δεν υπήρχε κανένας έλεγχος.Ολόκληρο το πόρισμα ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα «Έθνος» και, πραγματικά, μας αφήνει με το στόμα ανοικτό! Μεταξύ άλλων, καταγράφεται ότι ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Τζανέτος Καραμίχας, τα περνούσε ζωή και κότα με τα ύψους 184.189 ευρώ έξοδά του να είναι πληρωμένα, ενώ, μεταξύ άλλων, 246.074 ευρώ δόθηκαν για κοπή χόρτων, 245.053 ευρώ για δαπάνες του κυλικείου, 1.964 ευρώ για εορταστικά καλάθια, 97.562 ευρώ για γαλοπούλες και 9.663 ευρώ για πρωτοχρονιάτικα φλουριά (χρυσά να έβαζαν, φθηνότερα θα κόστιζαν).

Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τις σπατάλες της ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία χρηματοδοτείται από το κράτος, δηλαδή από τα λεφτά όλων μας…

paseges1 (800x512).jpg

paseges2 (800x466).jpg

paseges3 (800x557).jpg

 

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.