Οι Ινδές λευκαίνουν τα… γεννητικά τους όργανα-ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή τη στιγμή στην Ινδία, οι εταιρίες καλλυντικών τρίβουν τα χέρια τους. Προϊόντα που βοηθούν στο να γίνουν λευκότερα τα γυναικεία γεννητικά όργανα, κάνουν θραύση ανάμεσα στις Ινδές γυναίκες. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα προϊόντα λεύκανσης για τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά γενικά τα προϊόντα, αυτού του είδους. Οι Ινδές με πάθος επιθυμούν να λευκάνουν το πρόσωπο τους, και το δέρμα τους.

Η υστερία της λεύκανσης όμως γίνεται μαζική, εξαιτίας και των διαφημίσεων που κυριολεκτικά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην Ινδική τηλεόραση. Όλες κάνουν λόγο για το πως οι Ινδές θα γίνουν ελκυστικότερες για τους άνδρες, εάν λευκάνουν τα γεννητικά τους όργανα. Οι εταιρίες μάλιστα πληρώνουν αδρά τους ηθοποιούς του Μπόλιγοντ για να συμμετέχουν σε αυτές.

Το βίντεο που θα δείτε είναι μια από αυτές τις διαφημίσεις, η οποία μάλιστα ξεσήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών ακριβώς επειδή ήταν η πρώτη του είδους της.

Ένα ζευγάρι νεαρών Ινδών, κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ο άνδρας είναι απορροφημένος με την εφημερίδα του και δεν δίνει καμία σημασία στη γυναίκα που κυριολεκτικά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και προσπαθεί να σκεφτεί τι θα κάνει για να του κεντρίσει την προσοχή. Τελικά αποφασίζει να πάει στο μπάνιο και να χρησιμοποιήσει το προϊόν λεύκανσης. Να κάνει τα γεννητικά της όργανα πιο λευκά.

Φυσικά και το πετυχαίνει και μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει και την προσοχή του συντρόφου της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8TquSyCnna0&w=480&h=360]

Πηγή: iatropedia.com

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.