Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σ. Πέρρας για το πως θα αποφύγουμε την αύξηση τελών δημιουργώντας πράσινα σημεία [Video]

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σ. Πέρρας για το πως θα αποφύγουμε την αύξηση τελών δημιουργώντας πράσινα σημεία [Video], loutraki,Λουτράκι

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. ΣωτήρηςΠέρρας μίλησε για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα – τη διαχείριση των απορριμμάτων και για την πολύ δυσάρεστη προοπτική να κληθεί ο Δήμος να πληρώσει τα πρόστιμα που θα επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, με συνέπεια να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη και οι δημότες στην ουσία να είναι αυτοί που θα πληρώσουν τα πρόστιμα. Η Περιφέρεια που είναι αρμόδια χρονοτριβεί και δε δίνει λύση, αλλά και η επιλογή της μεταφοράς των απορριμμάτων στο Σπαθοβούνι σημαίνει για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων αυξημένα έξοδα σε βενζίνες και αμοιβή εργαζομένων.

Αυτό το δυσάρεστο σενάριο μπορούμε να το αποφύγουμε, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, αν γίνουν έγκαιρες κινήσεις και ενταχθεί ο Δήμος μας στο πρόγραμμα για δημιουργία πράσινου σημείου δηλαδή, greenpoint. Παράλληλα θα πρέπει οι δημότες να εκπαιδευτούν στο θέμα της καθαριότητας της πόλης και να αποκτήσουν (όσοι δεν έχουν ήδη) οικολογική συνείδηση. Πρέπει να γίνουν από σήμερα μελέτες για να γίνει η ένταξη του Δήμου μας στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=53XzZxk9w94&feature=youtu.be]

Πηγή: tvtv.gr

Share

4 Comments

  1. Δλδ παλιά πως τα βγάζαμε πέρα χωρίς τα πράσινα σημεία και όλες αυτές τις ευρωπαικές βλακείες;

  2. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ! ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!

  3. Τωρα σωθηκαμε.ας κοιταξουν να ξεβρωμισουν το λουτρακι πρωτα και μετα ας κανουν μελετες.τα σχολεια και ειδικα το γυμνασιο βρωμανε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.