“Ο Δήμαρχος δήλωσε” – Δείτε τι ακριβώς δήλωσε ο Δήμαρχος, αυτή τη φορά για την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Στο Ζάππειο δόθηκε χθες, Πέμπτη 24/05/2012 στις 5 μ.μ. η φετινή εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, που αποτελεί ιστορικό θεσμό και έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος, με την εκκίνηση 56 συνολικά πληρωμάτων.

Την τελετή έναρξης στο Ζάππειο παρακολούθησαν εκατοντάδες άτομα και οι οδηγοί άρχισαν την πορεία γι’ αυτό το δύσκολο αγώνα.

Παρόν στη τελετή έναρξης , έδωσε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων  Κώστας Λογοθέτης ο οποίος δήλωσε:

Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε  και φέτος το παγκοσμίου φήμης  Ράλλυ Ακρόπολις στο Δήμο μας. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες για να διασφαλιστεί η άψογη διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα και οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία, την απαιτούμενη ασφάλεια και την άνεση να απολαύουν το συναρπαστικό αυτό θέαμα από κοντά.

Ο Δήμος μας διαχρονικά επενδύει σε υποδομές και έργα που αφορούν στον αθλητισμό και έχει αποδείξει ότι όχι μόνο επιδιώκει την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, αλλά μπορεί και να τα υποστηρίζει. Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος μας, γίνεται παγκόσμια γνωστός, εξυπηρετείται ο στόχος της τουριστικής προβολής και ενισχύεται η οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Γραφείο Τύπου

Διαβάσαμε επί τροχάδιν το συγκεκριμένο δελτίο τύπου και απορήσαμε ειλικρινά που δεν είδαμε τη γνωστή διατύπωση κάτω από το θέμα, δηλαδή τη φράση:
“Ο Δήμαρχος δήλωσε”.

Δημοσιεύοντάς το το ξαναδιαβάσαμε και Ω ναι! Ανακαλύψαμε καμουφλαρισμένη τη διατύπωση: “Παρόν στη τελετή έναρξης , έδωσε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων  Κώστας Λογοθέτης ο οποίος δήλωσε”.
Συγχαίρουμε το συντάκτη του δελτίου τύπου για την ποικιλία
που απέκτησε ο λόγος του.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.