Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Αστυνόμος Β΄ Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος

Νέος εκπρόσωπος τύπου Ελληνικής Αστυνομίας Κλεάνθης ΠαπαγιαννόπουλοςΝέο εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, όρισε με απόφασή του ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημήτρης Τσακνάκης. Πρόκειται για τον 30χρονο Αστυνόμο Β΄ Κλεάνθη Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος, και για 2,5 χρόνια, εκπρόσωπο κ. Χρήστο Παρθένη.

Ο νέος εκπρόσωπος κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία το 2002 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 2006.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Διαχείρισης Κρίσεων, Μαζικών Καταστροφών, Επειγουσών Καταστάσεων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2013) και υποψήφιος Διδάκτωρ του ιδίου Πανεπιστημίου (2014).

Από το 2011 έως και τον Οκτώβριο του 2014 εκτελούσε καθήκοντα Αναπληρωτή Τμηματάρχη του Τμήματος Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελλάδος (Εθνικός Διαχειριστής Ηλεκτρονικού Δικτύου CEPOL για την Ελλάδα).
Από το 2007 έως και το 2011, διετέλεσε στέλεχος Τμήματος της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) της Αστυνομικής Ακαδημίας, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ευρω-μεσογειακής Συνεργασίας CEPOL – Police Euromed ΙΙ σε εθνικό επίπεδο.

Από το 2006 έως το 2007 υπηρέτησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Μιλά αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.