Ο ντράμερ των AC/DC κατηγορείται ότι έβαλε δολοφόνο να σκοτώσει δύο ανθρώπους!

 Ο ντράμερ των AC:DC κατηγορείται ότι έβαλε δολοφόνο να σκοτώσει δύο ανθρώπους!Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση πως ο ντράμερ του συγκροτήματοςAC/DC φέρεται πως προσέλαβε… εκτελεστή για να σκοτώσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο. 

Ο Φιλ Ραντ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Φιλ Γουίτσκε, κατηγορείται επίσης για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβης και μεθαμφεταμίνης).phil_rudd_in_court_1446_0.jpg

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μετά από πληροφορία που έλαβε η αστυνομία από κάποιον πολίτη, έκανε έφοδο στο σπίτι του 60χρονου ντράμερ στην πόλη Ταουράνγκα το πρωί της Πέμπτης και του πέρασε χειροπέδες.

Στη συνέχεια, ο Ραντ εμφανίστηκε σε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας από όπου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Ωστόσο, κλήθηκε να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση που καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δέκα χρόνια!

phil_rudd_the_drummer_for.jpg
Γεννημένος στην Αυστραλία, ο Ραντ εγκαταστάθηκε στην Ταουράνγκα το 1983 όταν εκδιώχθηκε από το συγκρότημα. Το 1994, έγινε και πάλι μέλος των AC/DC, αλλά παρέμεινε στη Νέα Ζηλανδία όπου διατηρεί εστιατόριο.

Το 2010 καταδικάστηκε για κατοχή κάνναβης και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.