Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λ- Π Γ. Μπάκος πιο Epikairos από ποτέ εξαπολύει ανοιχτή επίθεση στον Δήμαρχο:… Ο δήμαρχος έχει αγνοήσει παντελώς όλους τους θεσμούς και λειτουργεί χρυσαυγικά με μυστικοσύμβουλους και άσχετους…φαίνεται ότι όπου δεν υπάρχει ιδιοτέλεια δεν υπάρχει και δράση

Είναι από αυτά τα σχόλια που αξίζει να τα απομονώσεις και να τα φέρεις σε πρώτο πλάνο.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας Γ. Μπάκος πιο Epikairos από ποτέ εκφράζει την συσσωρευμένη δυσαρέσκεια για την απαξίωση του θεσμού της Δημοτικής Κοινότητας και εξαπολύει ανοιχτή επίθεση στον Δήμαρχο.

Ο λόγος που αναφέρουμε ανοιχτά του όνομα του, είναι επειδή είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπογράφει ως Epikairos, αφού εξάλλου δεν το έκρυψε ποτέ. Επίσης είναι σημαντικό να το αναφέρουμε για να δηλώσουμε τη σημασία των όσων έγραψε, ακριβώς επειδή κρίνει την κατάσταση του Δήμου από τη θέση που κατέχει, αυτή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λ-Π.

Με αφορμή την μη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας προηγήθηκε διάλογος υπό μορφή σχολίων,
μπορείτε να δείτε εδώ το θέμα και τα σχόλια

έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον σχόλιο:

 Ελίνα, το πλεονέκτημα το γνωρίζω και το αντιλαμβάνομαι. Ο Δήμαρχος και ορισμένοι άλλοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν γιατί η σχέση τους με τον αθλητισμό, με τον τουρισμό, με την ανάπτυξη και με τον πολιτισμό εξαντλείται στις ρωσίδες και στις τσιπούρες. Όσο πιο ξεκάθαρα το δούν όλοι, τόσο πιο γρήγορα θα απαιτηθεί δράση και συμμετοχή όλων των θεσμών και φορέων.
Ο δήμαρχος έχει αγνοήσει παντελώς όλους τους θεσμούς και λειτουργεί χρυσαυγικά με μυστικοσύμβουλους και άσχετους.
Επί παραδείγματι, η δημοτική κοινότητα του Λ-Π που εκπροσωπεί οτ 70% του δήμου, δεν έχει γραφείο, δεν έχει γραμματεία, δεν έχει όργανα, δεν έχει πάρει ούτε μια απάντηση για τις αποφάσεις, δεν έχει καμμία υπόσταση.
Και που τα λέμε, τι έγινε; Δυστυχώς φαίνεται ότι όπου δεν υπάρχει ιδιοτέλεια δεν υπάρχει και δράση, ενώ η έννοια στρατηγική, σχεδιασμός και απόφαση αποτελεί το ανέκδοτο των ετών.
Epikairos

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.