Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, έζησε έως το 1985;

chart+(1)

Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε με μια σφαίρα την 30η Απριλίου 1945 στο καταφύγιό του στο Βερολίνο αλλά σε βαθιά γεράματα στην Λατινική Αμερική.

Η  Simoni Renee Guerreiro Dias ,έρχεται να ταράξει τα νερά των όσων γνωρίζαμε έως τώρα, με το  βιβλίο της που τιτλοφορείται: «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία -Η ζωή και ο θάνατός του». Σε αυτό η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Φύρερ απεβίωσε το 1985, σε ηλικία 95  ετών στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα λοιπόν με την μεταπτυχιακή φοιτήτρια,  Simoni Renee Guerreiro Dias, ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός από τις στάχτες του πολέμου και από το Βερολίνο να διαφύγει στη Λατινική Αμερική. Αρχικά βρήκε καταφύγιο στην Αργεντινή και μετά στην Παραγουάη.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, ο τελικός του  προορισμός ήταν η περιφέρεια Mato Grosso στη Βραζιλία, όπου επιδόθηκε σ” ένα κυνήγι θησαυρού, σύμφωνα με τον χάρτη που του είχαν δώσει συνεργοί του μέσα από τους κόλπους του Βατικανό.

Στην προσπάθεια να σώσει τη ζωή του και να διαφύγει για πάντα τη σύλληψη και την καταδίκη, ο Φύρερ δεν δίστασε να συνάψει σχέση με μία γηγενή Βραζιλιάνα, μαύρη, ώστε να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να είναι ο δικτάτορας εκείνος που σιχαινόταν τους σκουρόχρωμους και είχε όραμα την Αρεία φυλή.

chart.jpg

 

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μετονομαστεί σε Αδόλφο Leipzig και ζούσε στη μικρή πόλη Nossa Senhora do Livramento  30 μίλια από την πρωτεύουσα της περιφέρειας Cuiaba.

Η  συγγραφέας που είναι Βραζιλιανά που κατάγεται από την Cuiaba, λέει ότι ο Leipzig ήταν γνωστός στους ντόπιους ως ο «γερο-Γερμανός».

Η συγγραφέας τονίζει μάλιστα ότι οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν συνέκρινε τη φωτογραφία του Leipzig  με αυτήν του ηγέτη των ναζί.

Σύμφωνα με τη Simoni, μία Πολωνή καλόγρια αναγνώρισε τον ηλικιωμένο άνδρα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην Cuiaba,για επέμβαση στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και απαίτησε να φύγει, αλλά την επέπληξε η ηγουμένη της επειδή ο άνδρας βρισκόταν εκεί με εντολή του Βατικανό.

Οι ακαδημαϊκοί στη Βραζιλία θεωρούν εντελώς ψευδή τη θεωρία της συγγραφέως ότι ο Χίτλερ έζησε και πέθανε στη Nossa Senhora do Livramento.

Ο Rochus Misch , ένας πρώην σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ, που ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον Χίτλερ απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών.

 

Πηγή: Daily Mail

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.