Πάτρα: Την έπιασε ο άντρας της στο κρεβάτι με τέσσερις!

apistiaH 38χρονη από την Αλβανία ζούσε μαζί με τον 40χρονο σύζυγό της στην Πάτρα. Η απόφαση του να εργαστεί σε εταιρία με έδρα τη Ζάκυνθο ως εργάτης για ένα καλύτερο μισθό, τον ανάγκασε να λείπει για ορισμένο διάστημα από το σπίτι, γεγονός που είδε ως ευκαιρία η 38χρονη για να περάσει «καλά» με νεαρούς ομοεθνείς της!

Η 38χρονη, η οποία απασχολείται καθαρίζοντας σπίτια και κάνοντας οικιακές δουλειές, φέρεται να μην τον ακολούθησε στη Ζάκυνθο, επικαλούμενη ότι δεν ήθελε να χάσει τις πελάτισσες που είχε αποκτήσει. Είχε όμως άλλα σχέδια…Με το που έφυγε ο σύζυγος λοιπόν για τη Ζάκυνθο,  άρχισαν να μπαινοβγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι νεαροί ομοεθνείς της, ζώντας «μεγάλες στιγμές» στα ομαδικά ροζ πάρτι που διοργανώνονταν.

Οι γείτονες έμειναν έκπληκτοι με αυτά που έβλεπαν να διαδραματίζονται και φαίνεται πως κάποιος από αυτούς, ενημέρωσε τον δύσμοιρο σύζυγο που είχε άγνοια για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη του! Επέστρεψε λοιπόν αιφνίδια στην Πάτρα και την έπιασε με τέσσερις νεαρούς στο κρεβάτι τους!

Σε έξαλλη κατάσταση ο απατημένος σύζυγος άρχισε να χτυπά τόσο τους νεαρούς όσο και τη σύζυγο. Οι παρτενέρ άρχισαν να τρέχουν έξω από το σπίτι, ακόμη και χωρίς τα ρούχα τους.  Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 40χρονος έφυγε ξανά για την Ζάκυνθο, αφού προηγουμένως πέταξε όλα τα πράγματα της γυναίκας του στο δρόμο.

 

 Πηγή : εφημερίδα Πάτρας “Kόσμος”
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.