Πήρε εξιτήριο ο Βενιζέλος – Το ιατρικό ανακοινωθέν

imageΣύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στις επόμενες δύο ώρες

Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν «καθαρές». Ο κ. Βενιζέλος εισήχθη το Ιπποκράτειο με πόνους στο στήθος και κοιλιακό άλγος από αργά τη Δευτέρα το βράδυ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφει ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου και καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο κλινικός και παρακλινικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έδειξε και παθολογικό.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από το γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

Πηγή:skai.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.