Παράταση στο γκρέμισμα των κατασκευών στην παραλία Λουτρακίου [Video]

Greece, Loutraki, TV, tvtv, tvtv.gr, video, Αλιευτικό καταφύγιο, ανάπλαση, αυθαίρετα, Γιώργος Γκιώνης, Γιώργος Ρουμελιώτης, ΓΚΙΩΝΗΣ, γκρέμισμα, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Δήμος Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου - Περαχώρας, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, θα γκρεμίσουν τα μαγαζιά;, κατασκευές, Κορινθία, Κόρινθος, λιμάνι, Λουτράκι, Μαυρολίμνη, μελέτες, παραλία Λουτρακίου, παραλιακό μέτωπο, προέδρος, Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση με το Πολυτεχνείο

Ο Δήμαρχος κ. Γ. Γκιώνης ενημέρωσε ότι ύστερα από επισταμένες προσπάθειες που έκανε τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κ. Γ. Ρουμελιώτης έχει δοθεί μια σύντομη παράταση μέχρι το τέλος της χρονιάς.  Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να έρθει σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή προκειμένου να εξασφαλιστεί μία μεγαλύτερη παράταση ώστε να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η έρευνα που ανατέθηκε στο Πολυτεχνείο, η οποία έρευνα θα οδηγήσει σε μελέτη για την ανάπλαση της παραλιακής περιοχής.
Πληροφορίες που θέλουν να έχει δοθεί άτυπη παράταση μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού,όπως είναι αναμενόμενο, δεν μπορούν να επιβεβαιωθόυν επισήμως.
Οψόμεθα.

Πηγή: tvtv.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.